Toamna aduce veşti extraordinare pentru toţi iubitorii de shopping online, de la fashion, la home & deco, gadgeturi, tech şi puericultură. International Alexander Holding, una dintre cele mai performante companii autohtone din domeniul transportului şi logisticii, a anunţat lansarea Explorado.ro, prima platformă de Live shopping şi lifestyle din România.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Live Commerce – O nouă experienţă de shopping online

Explorado.ro înseamnă mai mult decât simplu shopping online. Acesta vine cu o abordare cu totul nouă pentru comerţul online din România, îmbinând zona de eCommerce clasic cu cea de Live Commerce.

Fenomenul Live Commerce a luat amploare în ultimii ani pe plan global, fiind adoptat cu succes de jucători mari din acest segment de activitate. Pe piaţa românească, există jucători din zona de eCommerce care au început să testeze acest nou model de business, însă prin Explorado avem primul retailer pentru care comerţul Live face parte din ADN.

Platforma Explorado.ro îmbină o zonă clasică de shop, în care clienţii pot descoperi şi cumpăra produse de la un catalog de branduri de top în continuă creştere, la fel cum ar face-o pe orice magazin online, dar şi zona Explorado Live, unde creatorii de conţinut pot lansa live streamuri prin intermediul cărora pot interacţiona cu comunităţile lor, prezentând-le diferite articole în timp ce le scot din cutii şi le testează. Mai mult decât atât, creatorii de conţinut pot fi Live din orice loc doresc: de acasă, de la cafenea, sau, pe viitor, chiar din studioul Explorado.

Explorado Live înseamnă că totul are loc în timp real. Urmăritorii pot lăsa comentarii, pot obţine răspunsuri şi pot avea acces mult mai uşor la informaţii despre produsele prezentate şi, totodată, au posibilitatea de a le cumpăra. Pe Explorado.ro, shoppingul online este transformat în explorare, divertisment şi aventură, creatorii de conţinut sunt încurajaţi să fie creativi, iar utilizatorii să îşi descopere stilul autentic. 

Branduri hot şi inspiraţii pentru toate momentele

Deşi abia a fost lansat, magazinul online Explorado.ro pătrunde pe piaţa de fashion şi lifestyle din România cu un portofoliu larg şi în creştere accelerată de produse şi branduri, de la cele mari, mainstream şi premium, până la mărci proprii, în premieră pe piaţa românească.

În prezent, printre brandurile pe care utilizatorii le pot găsi pe platformă se numără Desigual, Sprayground, Liu Jo, Scotch & Soda, Skechers, Karl Lagerfeld, Lancôme şi Urbanista.

Fie că este vorba despre Gen Z style, sport, casual sau elegant, Explorado.ro oferă opţiuni vestimentare şi surse de inspiraţie, susţinând oamenii să se exprime aşa cum simt şi cum îşi doresc.

Pe lângă acestea, Explorado.ro oferă clienţilor un portofoliu larg de produse din categoriile Home & Deco, Beauty & Body Care, Puericultură şi îngrijirea copiilor, Tech, IT şi gadgets.

Despre proiectul Explorado.ro

Explorado.ro se lansează dupa o perioada de dezvoltare de la zero a platformei şi tehnologiilor proprii. Este un proiect finanţat 100% cu capital românesc, investiţia în platforma Explorado.ro fiind susţinută integral de către International Alexander Holding, compania românească deţinută de antreprenorii Simion şi Loredana Apreutese. Prin această investiţie, International Alexander Holding îşi marchează extinderea lor în zona de retail online business to consumer.

International Alexander Holding şi-a propus să creeze un ecosistem de eCommerce adaptat la tehnologiile şi nevoile actuale din universul de online shopping. Astăzi, proiectul Explorado.ro este Live şi îşi propune să ofere utilizatorilor săi experienţe de cumpărături captivante, adaptate nevoilor lor şi să creeze experienţe mai tangibile cu produsele vândute, comparat cu experienţa limitată oferită până acum de comerţul online.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.