Cum se rezumă serile tale de toamnă? Cauţi cea mai fashion ţinută pentru a doua zi, micul tău prieten patruped îşi doreşte o plimbare în parc, iubitul te vrea doar pentru el, iar ceasul bate în curând ora 12:00... Change the story! Your time is now! Din dragoste pentru părul tău, Rowenta îţi oferă Premium Care Silence AC, uscătorul de păr de înaltă performanţă, ultra-silenţios, ce garantează rezultate perfecte!

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Orice Prinţesă are trei prieteni de încredere

... care nu o lasă niciodată la greu. În povestea noastră aceştia stau în grila uscătorului: J caşmirul, cheratina şi uleiul de argan - sunt cei care redau părului tău sănătatea şi strălucirea după care orice prinţesă tânjeşte. În plus, tehnologia Hydra Protect de care dispune Rowenta Premium Care Silence AC, asigură nivelul optim de temperatură pentru a menţine cu până la 25% din hidratarea naturală a părului, iar generatorul de ioni combate efectul de frizzy.

Putere absolută

Si cum în orice poveste există şi un personaj cu puteri supranaturale, motorul AC profesional de 2300 W, se dezvăluie ca prin magie. Fluxul de aer de până la 120 km/h asigură eficienţă şi uscare rapidă, iar difuzorul garantează dispersia perfectă, intensificând volumul natural şi definind buclele. În ajutorul său vin şi cele două trepte de viteză şi trei de temperatură, ce oferă combinaţia perfectă între uscare rapidă şi protecţie.

Menţinerea sănătăţii părului, uscarea rapidă şi silenţiozitatea sunt atuurile uscătorului de păr Premium Care Silence AC de la Rowenta căruia prinţesa din tine îi declară dragoste necondiţionată!

Happy END

***

Despre Rowenta    

Rowenta a luat naştere în 1909, în Germania. Brandul satisface nevoile consumatorilor aflaţi în căutarea produselor de înaltă performanţă, uşor de folosit şi cu design funcţional pentru uzul cotidian. Rowenta dispune de o gamă largă de produse, de la dispozitive pentru hairstyling şi epilatoare, la aspiratoare şi produse pentru îngrijirea ţesăturilor, create din respect pentru consumator şi pentru mediul înconjurător. Pentru mai multe informaţii accesează www.rowenta.ro, www.facebook.com/RowentaRomania

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.