O vacanţă reuşită începe cu un bagaj bine făcut. Special concepute pentru a te însoţi în călătorii, epilatorul AquaPerfect Soft, fierul de călcat de voiaj First Class şi peria rotativă Brush Activ’ Nano Smart de la Rowenta sunt accesoriile must have care te vor ajuta să afişezi un look casual chic, perfect pentru zilele relaxante de vară petrecute departe de casă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cu epilatorul Rowenta Aquaperfect Soft în bagaj vei fi gata de plajă în câteva minute. Aparatul este rezultatul a cinci ani de cercetare şi posedă două brevete de invenţie: tehnologia Soft Sensation, care presupune 1.400 de micro vibraţii pe secundă, şi tehnologia Advanced Micro-Contact, care asigură contactul 100% cu zona pe care se aplică, eliminând chiar şi firele de păr foarte scurte. Accesoriul pivotant urmăreşte conturul corpului, iar vibraţiile desensibilizează pielea, asigurând o sesiune de epilare fără durere.

Rowenta Aquaperfect Soft are o autonomie de 40 de minute şi poate fi folosit atât pe pielea uscată, cât şi sub apă, pentru un plus de relaxare.

Look impecabil indiferent de destinaţie

Fierul de călcat cu abur First Class este partenerul ideal de călătorie: are voltaj dublu pentru utilizare internaţională, husă pentru depozitare şi design compact cu mâner pliabil. Tehnologia unică patentată a tălpii Microsteam, cu 200 de micro-orificii pentru o distribuţie bună a aburului, şi vârful de precizie oferă rezultate fără cusur, în cel mai mic detaliu.

O ţinută chic va fi completată de o coafură în trend. Peria rotativă Rowenta Brush Activ’ Nano Smart, cu design minimalist, încorporează tehnologii avansate, astfel încât rezultatul este unul profesional, ca după o sesiune de hairstyling la salon. Peria usucă părul şi îl coafează în acelaşi timp. Ionii negativi şi învelişul ceramic al periei reduc energia statică, astfel că părul devine neted şi uşor de stilizat, pentru un look de invidiat, chiar şi în vacanţă.

 

 

***

 

 

Despre Rowenta

 

Rowenta a luat naştere în 1909, în Germania. Brandul satisface nevoile consumatorilor aflaţi în căutarea produselor de înaltă performanţă, uşor de folosit şi cu design funcţional pentru uzul cotidian. Rowenta dispune de o gama largă de produse, de la dispozitive pentru hairstyling şi epilatoare, la aspiratoare şi produse pentru îngrijirea ţesăturilor, create din respect pentru consumator şi mediul înconjurător.

Pentru mai multe informaţii accesaţi:

www.rowenta.ro / https://www.facebook.com/RowentaRomania

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.