Biletele sunt deja rezervate, lista cu obiective turistice finalizată, iar kit-ul de vacanţă Rowenta pregătit să îţi ofere un look de invidiat oriunde ai merge. Discover your travel soul mates this summer!

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Eşti plină de viaţă? Cu peria rotativa Premium Care Brush Activ, la fel este şi părul tău!

Obţine de fiecare dată volum maxim şi strălucire cu noua perie rotativă Rowenta Premium Care Brush Activ. Perii naturali îi oferă părului tău cea mai bună îngrijire, iar învelişul exclusiv de caşmir, cheratină şi ulei de argan, îţi protejează părul, păstrându-i hidratarea naturală.

Şi da, ţi-ai rezervat timpul doar distracţiei şi relaxării! Premium Care Brush Activ usucă şi stilizează simultan, iar rezultatele sunt aşa cum ţi le doreşti: profesionale, exact ca la salon.

Eclipsează cu pielea ta fină!

Ştim, soarele este unul din factorii ce stimulează apariţia firelor de păr nedorite. But don’t worry! Pentru micile retuşuri, în kit-ul de vacanţă ai inclus Rowenta Aquaperfect Soft, epilatorul ce combină tehnologiile Wet&Dry şi Soft Sensation - capul de epilare cu vibraţii amorţeşte pielea, în timp ce acţiunea apei calmează, transformând de fiecare dată îndepărtarea părului într-o experienţă plăcută şi nedureroasă.

Epilatorul dispune de tehnologia avansată Micro-Contact ce asigură un contact perfect cu pielea, iar funcţia Vision iluminează zona epilată pentru precizie desăvârşită, astfel că nici cele mai scurte fire de păr nu îi rezistă.

Rowenta Air Force Precison, pentru bărbatul seducător de lângă tine

Îţi place atât de mult când întoarce priviri, iar barba de trei zile îl transformă în bărbatul irezistibil şi fără cusur! Da, este al tău şi arată perfect! Si vrei ca asta să dureze! Secretul? Din bagajul lui de vacanţă nu lipseşte niciodată Rowenta Air Force Precision, aparatul de tuns barba super performant, ce asigură tăiere eficientă dintr-o singură mişcare!

Rowenta Air Force Precision dispune de sistemul Soft Contour pentru precizie ridicată chiar şi în zonele delicate, protejând în acelaşi timp pielea de eventualele iritaţii.

În plus, aparatul de tuns barba încorporează tehnologia exclusivă de aspirare Rowenta ce colectează până la 90% din părul tuns. Mângâie-l, admiră-l, bucuraţi-vă de cea mai frumoasă vacanţă în doi! 

Pune la punct garderoba de vacanţă cu fierul de călcat Rowenta First Class!

De câte ori nu ai călcat hainele, iar la destinaţie erau gata şifonate? De acum te poţi concentra doar la selectarea garderobei, de restul se ocupă fierul de călcat pentru voiaj, Rowenta First Class. Cu voltaj dublu pentru utilizare internaţională, mâner pliabil şi husă pentru transport, fierul de călcat Rowenta este de nelipsit din bagajul unui adevărat globe-trotter. În plus, vârful de înaltă precizie permite accesul facil chiar şi în zonele greu accesibile, iar talpa Microsteam cu 200 de micro-orificii asigură distribuţia optimă a aburului şi oferă netezire imediată chiar şi  cutelor încăpăţânate. Deci? Rochia cu volane, fusta plisată sau tricoul cu dantelă?

Vara aceasta Rowenta este partenerul tău ideal de călătorie! Dă frâu liber imaginaţiei şi lasă-te purtată de valul distracţiei! Have fun!

***

Despre Rowenta                                

Rowenta a luat naştere în 1909, în Germania. Brandul satisface nevoile consumatorilor aflaţi în căutarea produselor de înaltă performanţă, uşor de folosit şi cu design funcţional pentru uzul cotidian. Rowenta dispune de o gamă largă de produse, de la dispozitive pentru hairstyling şi epilatoare, la aspiratoare şi produse pentru îngrijirea ţesăturilor, create din respect pentru consumator şi pentru mediul înconjurător. Pentru mai multe informaţii accesează www.rowenta.ro, www.facebook.com/RowentaRomania

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.