Îţi plac metropolele, peisajele citadine în care maşinile, tumultul cotidian şi oamenii din jur te fac să simţi că trăieşti la cele mai înalte cote! Dar când ajungi acasă, ai doar o singură dorinţă: să răsufli uşurat şi să respiri aer curat! Cu purificatorul Intense Pure Air XL de la Rowenta redescoperi adierea aerului proaspăt de munte şi menţii în parametri optimi sănătatea familiei tale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aer curat şi momente de linişte, oricând

După o zi dificilă, în care ţi-ai îndeplinit cu succes sarcinile, poţi respira sănătos în casa ta datorită purificatorului de aer performant de la Rowenta. Cu ajutorul tehnologiei exclusive NanoCaptur, Intense Pure Air XL filtrează până la 99,95% din particulele poluante şi distruge permanent formaldehida, cel mai dăunător poluant din locuinţă.

Intense Pure Air XL are la bază doi senzori ce detectează nivelul de poluare şi gaz, ajustând  automat viteza de filtrare a aerului. Dotat cu 4 nivele de filtrare ce blochează atât particulele de mari dimensiuni, cât şi particulele fine, compuşii organici sau mirosurile neplăcute, aparatul devine un must have în tratarea aerului din încăperi, redându-ţi energia şi starea de bine.

Te întrebi cât de curat şi sigur este mediul în care locuieşti? Urmăreşte indicatorul luminos şi află ce culoare reflectă casa ta: albastru – pure air, violet - pollution, roşu – high pollution. În plus, Rowenta Intense Pure Air XL te anunţă când filtrele HEPA şi Active Carbon trebuie schimbate, pentru ca tu să respiri aer curat în orice moment.

Unde îl poţi amplasa?

Oriunde! Îndeosebi în dormitor, pentru că datorită funcţiei de noapte, aparatul este extrem de silenţios, zgomotul pe care îl emite fiind cuprins între 28 şi 52 decibeli, având totodată şi posibilitatea de ajustare a orientării evacuării aerului.

Design-ul său futurist, cu linii drepte şi display electronic se integrează perfect în orice cameră, devenind elementul de echilibru al sănătăţii tale!

***

Despre Rowenta   

Rowenta a luat naştere în 1909, în Germania. Brandul satisface nevoile consumatorilor aflaţi în căutarea produselor de înaltă performanţă, uşor de folosit şi cu design funcţional pentru uzul cotidian. Rowenta dispune de o gama largă de produse, de la dispozitive pentru hairstyling şi epilatoare, la aspiratoare şi produse pentru îngrijirea ţesăturilor, create din respect pentru consumator şi pentru mediul înconjurător. Pentru mai multe informaţii accesează www.rowenta.ro, www.facebook.com/RowentaRomania

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.