Echipa naţională a României se va duela cu Islanda, joi de la ora 21:45, într-un meci din preliminariile pentru Cupa Mondială din 2022. Cu o victorie, echipa noastră va fi calificată în mare măsură la barajul pentru turneul din Qatar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Au rămas doar două meciuri pentru "tricolori" în preliminarii şi misiunea este una clară: obţinerea biletelor pentru baraj după confruntările cu Islanda (11 noiembrie) şi Liechtenstein (14 noiembrie).

Înaintea acestor meciuri, clasamentul grupei J arată astfel: 1. Germania 21 puncte, 2. România 13 puncte, 3. Macedonia de Nord 12 puncte, 4. Armenia 12 puncte, 5. Islanda 8 puncte, 6. Liechtenstein 1 punct. Aşadar, partida cu Islanda devine capitală pentru echipa noastră naţională.

Pornim cu prima şansă în confruntarea cu Islanda

Conform cotelor din secţiunea pariuri preliminarii CM 2022 de la agenţia Unibet, echipa noastră naţională porneşte cu prima şansă în confruntarea cu Islanda. Astfel, cota pentru un succes este 1.62, egalul are cota 4.10, iar victoria islandezilor are 5.60.

Sunt şanse destul de mari să vedem un meci cu puţine goluri, astfel că 1.72 este cota pentru pariul sub 2.5 reuşite. În schimb, cei care cred că se va marca de cel puţin trei ori pot miza pe cota 2.12. Pariul că ambele echipe marchează are cota 2.16, în timp ce pariul că o singură echipă va reuşi are cota 1.66.

Tot din oferta Unibet am ales şi un pont pentru meciul România - Islanda, disponibil prin funcţia Creare Pariu. Avem o cotă atractivă de 2.10 pentru pariul că România se va impune şi se vor marca sub 3.5 goluri.

Cum ne calificăm la baraj

1. În cazul în care învingem Islanda şi Liechtenstein, suntem calificaţi indiferent de rezultatele din celelalte meciuri.

2. Dacă obţinem patru puncte, ne calificăm la baraj în cazul în care Armenia şi Macedonia de Nord nu obţin mai mult de 4 puncte. Pentru noi cel mai bun scenariu ar fi o remiză în meciul dintre Armenia şi Macedonia de Nord.

3. Dacă obţinem trei puncte ajungem la baraj în cazul în care Armenia şi Macedonia de Nord nu obţin mai mult de trei puncte. În cazul în care obţin 4 puncte fiecare încă mai avem o şansă deoarece se va face un clasament în 3, dar avem nevoie de un golaveraj mai bun.

La barajul programat în primăvara anului următor se vor califica ocupantele locurilor 2 din cele 10 grupe din preliminarii alături de două câştigătoare de grupe din Liga Naţiunilor care nu au încheiat în primele 2 în preliminarii. Vor fi 6 meciuri de baraj (semifinale/finale), iar învingătoarele se vor duela între ele pentru a stabili ultimele 3 echipe calificate la Cupa Mondială.

România e considerată însă favorită în confruntarea cu Islanda, mai ales că i-am învins pe nordici şi în meciul tur, cu 2-0.

Vor fi şi alte meciuri tari în preliminarii

Fanii fotbalului vor putea urmări la Digi Sport în această perioadă o mulţime de meciuri de top din preliminariile pentru Cupa Mondială. Două dintre cele mai interesante sunt prezentate în rândurile de mai jos, alături de ponturi din oferta Unibet.

1. Irlanda - Portugalia: Victorie Portugalia şi Peste 2.5 goluri, la o cotă de 2.05 oferită de Unibet

Meciul va avea loc joi, de la ora 21:45, şi va fi televizat de Digi Sport 3. Portugalia luptă pentru calificarea directă la turneul final, iar în acest moment este pe locul 2, la două puncte în spatele liderului Serbia. Irlanda este ieşită din cărţile calificării după ce a acumulat doar 5 puncte şi pare victimă sigură.

Lusitanii au 5 meciuri la rând cu victorie, iar ultimele două meciuri cu Irlanda au reprezentat victorii.

În plus, în ultimele cinci meciuri ale portughezilor s-au marcat cel puţin trei goluri. În ultimele două meciuri ale irlandezilor s-a marcat, de asemenea, mult. Aşadar, cota 2.05 oferită de Unibet prin funcţia Creare Pariu va fi prezentă pe multe bilete ale pariorilor.

2. Italia - Elveţia: Victorie Italia şi Total goluri sub 4.5, la o cotă de 1.82 oferită de Unibet

Vineri, de la ora 21:45, în direct la Digi Sport 1, fanii fotbalului vor putea urmări un meci de top, în care se joacă practic cu calificarea pe masă. Derby-ul grupei C pune faţă în faţă primele două clasate, aflate la egalitate de puncte, fiecare cu câte 14.

Italia porneşte însă cu prima şansă, având de partea ei valoarea şi experienţa. Este de aşteptat însă un meci cu mai puţine goluri, ţinând cont că în ultimele 9 meciuri ale italienilor şi ale elveţienilor s-au marcat de cel mult 4 ori.

Cota 1.82 oferită de Unibet pentru acest pariu este unul din ponturile săptămânii.

Cotele publicate în acest articol pot suferi modificări în orice moment.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.