Teleshoponline.ro, unul dintre cele mai bine cotate e-shops orientate exclusiv pe produsele de teleshopping inovative şi de calitate, continuă ritmul ascendent şi se poziţionează în topul preferinţelor românilor pe nişa segmentului de piaţă în care activează.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aflându-se pe piaţa din România din 2014, magazinul online a vândut până în prezent peste 400.000 produse, iar cifra anuală de vânzări înregistrată este de peste 4 milioane euro.

Zilnic, peste 30.000 utilizatori vizitează magazinul online. În targetul companiei se află persoane cu vârste cuprinse între 20 – 60 ani, cele mai multe cumpărături fiind realizate de publicul feminin, într-un procent de 60%, iar restul de 40% fiind înregistrat de publicul masculin.

Teleshoponline.ro propune românilor dornici să ţină pasul cu tehnologia şi trendurile, produse utile, ideale unui stil de viaţă dinamic şi totodată confortabil. Aşadar, oferta e-shop-ului include o gamă variată de produse dedicate îngrijirii personale şi întreţinerii casei: sănătate & frumuseţe, bucătărie, fitness & sport, vacanţă & hobby, scule şi unelte, accesorii auto şi gadgeturi.

Printre cele mai căutate şi apreciate produse ce se regăsesc în oferta Teleshoponline.ro se află: robotul de bucătărie multifuncţional, robinetul electric de încălzire a apei, ochelarii de condus pe timp de zi sau de noapte cu lentile antireflex şi aparatele tip vacuum pentru curatarea tenului. Iar în momentul de faţă, produsul bestseller este un epilator high-tech.

Conceptul dezvoltat de Teleshoponline.ro este unul atractiv datorită mixului dintre utilitate şi inovaţie, dar şi a raportului calitate-preţ. Compania comercializează online produse de top, pe care le livrează în mod corespunzător şi rapid, desfăşoară servicii de customer care în timp real pe mail sau la telefon, răspunzând cu profesionalism nevoilor şi aşteptărilor clienţilor.

În prezent, retailerul online se dezvoltă masiv şi îşi extinde portofoliul de branduri naţionale şi internaţionale. De asemenea, pregăteşte lansarea unei noi categorii, respectiv cea a produselor naturale cu efecte pozitive asupra sănătăţii.

Primul produs din această categorie ce va fi lansat pe Teleshoponline.ro este Curcumin95 & BioPerine, un antiinflamator şi antioxidant natural foarte apreciat la nivel mondial. Produsul conţine 95% Curcumin & Bioperine, este fabricat în Europa la cele mai înalte standarde calitative şi este omologat în România.

Pentru 2018, Teleshoponline.ro anunţă lansarea pe piaţa din România a 10 produse noi, de sezon, dedicate celor care îşi doresc să îşi îmbunătăţească stilul de viaţă. Tot pentru anul următor se estimează creşterea vânzărilor şi dublarea cifrei de afaceri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.