La ora actuală există o multitudine de sisteme audio ce pot reda un sunet mai mult decât perfect atunci când rulează o piesă. Însă printre toate acestea se află şi unele mai puţin calitative, care nu îndeplinesc exigenţele publicului român.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Calitatea este cea care dictează achiziţia şi la nivelul acestui profil. Nu puţine sunt persoanele ce sunt atente la preţ înainte de a face o achiziţie, iar apoi sunt total dezamăgite de modul în care boxa funcţionează. De aceea, se recomandă identificarea unui echilibru perfect între calitatea sunetului şi preţul de achiziţie pentru a împăca ambele tabere.

Ce preferă publicul român în ziua de astăzi?

Românii aleg calitatea înainte de toate, chiar dacă de multe ori şi preţul are un cuvânt de spus. În căutarea echilibrului între aceste două caracteristici, cei interesaţi au descoperit magazinul sono.ro – calitate, sunet puternic şi claritate.

În cele ce urmează, regăsiţi câteva tipuri de boxe si echipamente audio de la Sono care i-au cucerit pe români.

  1. Boxa portabilă BEHRINGER MPA40BT PRO

Această boxă cu mâner de transport fucţionează prin bluetooth – se poate conecta la smartphone, tabletă sau alte playere. După o reîncărcare completă, ea poate funcţiona până la 12 ore. Totodată, are două intrări - pentru microfon şi o intrare auxiliară pentru playere, EQ cu 2 benzi.

Puterea de 40W şi difuzorul de 8’’ sunt alte caracteristici de bază ale acestei boxe.

  1. Boxe de raft D-055 ONKYO – în pereche

Materialul durabil, compus din straturi de aramidă şi bumbac, este cel care protejează componentele responsabile de redarea sunetului dorit, dar şi ridigiditatea diafragmei. Totodată, acest material absoarbe vibraţiile ce pot apărea din cauza unui volum ridicat.

Răspunsul este în frecvenţă – 55Hz – 35 kHz, iar impedanţa nominală de 4 ohmi. Dimensiunile de 154 x 245 x 258 mm sunt cele care stimulează performanţele boxelor – calitate şi claritate până la ultima notă muzicală.

  1. Boxa wireless portabilă cu Bluetooth JBL Tuner

Ea vine la pachet cu un sunet puternic, invers proporţional cu dimensiunile sale reduse, dar şi cu un sunet DAB digital clar pentru radio. După o reîncărcare completă, ea poate funcţiona până la 8 ore fără oprire.

Transmisia se realizează doar prin Bluetooth la calitate înaltă, direct de pe smartphone sau tabletă. Răspunsul este în frecvenţă: 85 Hz- 20 kHz. Este uşor de transportat deoarece cântăreşte doar 455g, iar dimensiunile sale sunt de 165 x 66 x 66 mm.

Căştile wireless de pe sono.ro au ajuns şi ele în atenţia publicului român datorită calităţii aparte şi transmisiei sunetului fără întreruperi. De exemplu, cele on ear pot reda un sunet clar, chiar dacă în jur este zgomot. Ele se comportă ca nişte izolatori fonici pentru că fiecare piesă căreia îi dă play purtătorul să nu fie perturbată în vreun fel.

Aici vezi ofertele pe sono.ro. Calitatea se află într-un raport optim cu preţul şi cu garanţia aferentă. Există alternative pentru orice tip de întrebuinţare ulterioară, cât şi pentru orice tip de buget.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.