Este de la sine înţeles faptul că fiecare nou sezon vine cu recomandările aferente în materie de stil. Piesele ce vor trona în dressing toamna aceasta sunt întocmai cele ce se pliază perfect pe cerinţele noului trend. O astfel de schimbare în şifonier este mult aşteptată de multe femei, mai ales când recomandările privind schimbarea vin din parte renumitelor case de modă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Indiferent de sezon, eleganţa este cea care stă la baza oricărei ţinute ce va fi purtată. Ea se împleteşte perfect cu frumuseţea fiecărei femei, cu bunul gust şi cu inspiraţia în alegeri. Ce domină în acest sezon rece se află la un click distanţă. Mai exact în stocul renumitului magazin Vanessa Line.

Lucruri ce nu se demodează în timp

După cum se subînţelege, sezonul rece propune ţinute din materiale mai groase. Aceste materiale stimulează factorul termic, susţin corpul la o termperatură optimă indiferent de câte grade arată mercurul din termometre.

O piesă de îmbrăcăminte ce nu pare să se demodeze vreodată este întocmai jacheta. Multe femei optează pentru acest bun vestimentar, deoarece poate face parte din componenţa oricărui tip de ţinută – casual, office, ţinută elegantă sau extravagantă şi aşa mai departe.

Pe lângă nota de eleganţă adusă fiecărei ţinute în compania căreia se află, jachetele susţin temperatura optimă a corpului. Sunt cele mai potrivite piese în acest sezon de tranziţie pentru că înglobează atât eleganţa, cât şi factorul termic necesar. O sumedenie de jachete dama en-gros se regăsesc în cadrul magazinului Vanessa Line – gata să se alieze cu purtătoarele pentru a infrunta împreună temperaturile scăzute cu care toamna vine la pachet.

Jachetele sunt urmate îndeaproape de paltoane. Sunt cele ce fac faţă cu brio zilelor în care mercurul coboară sub 0⁰C. Nu în ultimul rând, îşi păstrează cu lejeritate locul în şifonier chiar şi atunci când se aşterne prima zăpadă. Se poate spune că sunt un must have în perioadele reci ale anului.

Bluzele – care sunt cele vedetă în această toamnă

Este deja cunoscut faptul că o mare parte din tricouri şi bluze vaporoase vor fi înlocuite de bluzele puţin mai groase, ce acoperă o mare parte din zona trunchiului.

Chiar dacă vara şi-a pierdut orice drept la cuvânt în faţa toamnei, bluzele cu imprimeuri florare nu ţin cont de acest lucru. Sunt extrem de apreciate mai ales de femeile gingaşe, ce se simt minunat atunci când la baza pieptului le tronează buchete de flori viu colorate.

Nu în ultimul rând, nu sunt uitate nici cele cu dungi. Ele sunt extrem de apreciate pentru iluzia optică pe care o creează – alungesc vizibil pe oricine le poartă.

De neglijat nu sunt nici cele simple, dar elegante. Multe femei optează pentru o astfel de bluză, mai ales atunci când se prezintă pe culoarea lor preferată. O astfel de piesă de îmbrăcăminte vine la pachet cu un avantaj uriaş – permite o uşoară asortare şi nu impune criterii drastice în ceea ce priveşte accesorizarea. Aici se încadrează cu uşurinţă broşele – ele vor folosi ca fundal al tabloului de prezentare, întocmai bluza.

La Vanessa Line se regăsesc bluze dama en gros, pentru cele ce îşi doresc să ţină pasul cu tendinţele noului sezon.

Fustele – ce se zvoneşte despre ele în această toamnă?

Obişnuite cu fustele vaporoase, lejere, femeilor le va fi extrem de greu să treacă din nou la cele ce se pretează pe cerinţele sezonului rece. Cele mai multe dintre aceste fuste sunt create după criteriile stilului office – eleganţă prin simplitate, culoare simplă şi fără accesorii ce ies din tipare.

Totuşi, nu se poate spune că fustele create după tiparul office nu le permit femeilor să îşi pună propria amprentă. Ba din contra, chiar este indicat acest lucru. Fustele pot ieşi în evidenţă atunci când sunt accesorizate corespunzător, elegant şi după un tip ce scoate frumuseţea oricărei femei în evidenţă.

În catalogul disponibil la Vanessa Line se găsesc atât fuste de tip office, cât şi fuste cu imprimeuri florare. Precum bluzele cu astfel de imprimeuri şi fustele se regăsesc în lista cu opţiuni potrivite pentru toamnă.

Pe vanessaline.ro se găsesc şi multe alte piese de îmbrăcăminte ce se pliază perfect pe cerinţele sezonului rece.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.