In cadrul Masurii 3- Granturi pentru investitii sunt obligatorii anumite cheltuieli pentru promovarea programului, dupa cum urmeaza:

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

* Un Anunţ/comunicat de presă privind începerea proiectului –in valoare de 1.500 lei (fara TVA ) 1 aparitie/ 1 pagina color; Preţul de 1.500 de lei este valabil doar în luna decembrie (este 50% discount faţă de preţul obişnuit)

* Un Anunţ/comunicat de presă la finalizarea proiectului- in valoare de 1500 lei (fara TVA ) 1 aparitie/ 1 pagina color (şi aici, preţul de 1.500 de lei este doar pentru luna decembrie).

Anunturile se vor publica, conform Manualului de Identitate Vizuală, color o pagina A4!

Pentru fiecare anunt publicat va livram 5 exemplare ale editiei tiparite ale Ziarului News in care a fost publicat Anunţ/comunicat de presa privind începerea/ finalizarea proiectului, pentru a fi puse la dosarul proiectului.

Oferta este necesara pentru inscrierea in cadrul măsurii “Granturi pentru investiţii acordate IMM-urilor” din cadrul schemei de ajutor de stat instituită prin ORDONANŢA DE URGENŢĂ nr. 130 din 31 iulie 2020 privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului operaţional Competitivitate 2014-2020, în contextul crizei provocate de COVID-19, cu completările şi modificările ulterioare.

Date contact pentru publicare Anunţ/comunicat de presă: AGENTIA DE PUBLICITATE MANPRES S.R.L.

Persoana de contact: Mihai Manea

Telefon 0722 341 546

e-mail: office@manpres.ro  

Site: www.agentiadepublicitatemanpres.ro

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.