Vedem în presa din Marea Britanie articole despre românii care sunt hoţi şi cerşetori. Dar ce este mai puţin promovat este faptul că în UK sunt peste 10.000 de români antreprenori, cu afaceri proprii în cele mai diferite domenii: de la service-uri auto, saloane de înfrumuseţare, restaurante, cafenele şi cabinete stomatologice, până la firme de contabilitate, curăţenie sau transport. După mai bine de 7 ani în care a promovat diferite afaceri în Statele Unite, Germania şi România, un partener Google român s-a hotărât să dea o mână de ajutor antreprenorilor români din UK.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Nu eşti pe Prima Pagină în Google, nu exişti. Astăzi toată lumea caută produse şi servicii pe internet, iar peste 95% din oameni accesează doar rezultatele afişate pe prima pagină în Google. Aşa că, pentru o afacere este aproape vital să fie pe prima pagină”, Lucian Barligea, analist web.

Despre Londra se spune că este Babilonul lumii moderne, un loc în care toate culturile se îmbină într-un mod fascinant şi afaceri dintre cele mai diverse încearcă să îşi găsească un loc pe o piaţă foarte competitivă.

Proiectul www.primapagina.co.uk, creat exclusiv pentru antreprenorii români din UK, oferă posibilitatea ca produsele sau serviciile oferite de români să ajungă direct în faţa clienţilor, exact când aceştia le caută.

Având în vedere că în ziua de azi ne petrecem tot mai mult timp pe internet, promovarea în mediul online poate ajuta o afacere să aibă un real succes într-un timp record. Iar când promovarea vine tot din partea unui român motivat, lucrurile stau altfel. “Am trăit ca expat mai bine de 5 ani şi ştiu cât contează o mână de ajutor de la unul de al tău. În UK sunt mulţi români care pun suflet în afacerile lor şi mă bucur că îi pot ajuta să îşi crească vânzările”, Lucian Barligea, fondator primapagina.co.uk.

Ştii antreprenori români din UK? Distribuie articolul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.