Mutarea nu este niciodata usoara, chiar daca de cele mai multe ori, oamenii isi schimba locuintele sau sediul afacerilor cu scopul de a obtine o calitate mai buna a vietii. Cele 2-3 zile cat dureaza intregul proces sunt, de cele mai multe ori, foarte stresante si neplacute.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tocmai de aceea, cei de la ProfessionalMovers au creat un serviciu complex care sa ii ajute pe toti cei care au de mutat mobilier sau obiecte fragile dintr-un loc in altul. Indiferent ca este vorba despre mutari internationale sau despre mutari nationale, compania se muleaza pe situatie si reuseste sa ofere aceleasi servicii de calitate fiecarui client.

Ce servicii poate oferi ProfessionalMovers?

  • Mutari mobila. Inainte de orice proiecte de mutare, un expert se va deplasa la locul de unde se va face mutarea pentru a discuta cu solicitantul si pentru a lua cele mai bune decizii. De foarte multe ori este nevoie de dezmembrarea si asamblarea pieselor de mobilier in noua locatie sau de o protectie suplimentara pentru obiectele fragile, iar aceste lucruri trebuie sa fie stabilite inca de la inceput.
  • Debarasare moloz sau mobila. O foarte mare problema a celor care se muta este molozul sau mobila veche. Containerele de gunoi din spatele blocului nu pot sustine piese atat de mari, insa cei de la ProfessionalMovers gasesc cele mai bune optiuni.
  • Reciclare. Din elementele pe care clientii doresc sa le arunce se obtine totul. Astfel, orice material poate fi reciclat va ajunge sa fie casat si folosit intr-un mod cat se poate de eficient.
  • Reconditionare, asamblare mobila si constructie mobila. Atunci cand vine vorba despre mobila, ProfessionalMovers nu doar o muta, ci si o construieste. De asemenea, poate sa reconditioneze piesele de mobilier foarte vechi in asa fel incat sa ii ofere un aspect ca nou.

De ce ProfessionalMovers?

In primul rand pentru faptul ca ofera servicii complexe si personalizate. In cazul unor mutari sedii firme se iau anumite decizii care sa eficientizeze cat mai bine activitatea firmei, iar in cazul unor mutari internationale se iau toate masurile necesare in asa fel incat transportul sa fie ieftin si eficient.

De asemenea, compania se lauda cu experienta serioasa in domeniul mutarilor, gasind rezolvari la orice tip de problema aparuta in procesul de mutare. Flexibilitatea este un cuvant care defineste activitatea firmei de mutari, in conditiile in care poate sa deserveasca orice client, indiferent de nevoile pe care le are.

Nu in ultimul rand, ProfessionalMovers este o firma foarte bine dotata, avand masini care sa acopere orice necesitate si oameni profesionisti, cu multa experienta in spate. In cei peste 10 ani de activitate specialistii firmei au reusit sa bifeze sute de incercari, care mai de care mai mari si sa treaca peste o multime de provocari.

Desi de multe ori pare mai tentanta mutarea in regim propriu, apelarea la ProfessionalMovers este intotdeauna cea mai buna decizie, deoarece la final costurile ajung sa fie mai mici, daunele sunt zero iar stresul generat de intregul proces de mutare este aproape inexistent.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.