HomeFinders & Directimo organizează primul eveniment adresat investitorilor interesaţi de proprietăţi hoteliere generatoare de venit din Dubai. Acesta va avea loc la Hotel Radisson Blu Bucureşti, în perioada 2 - 3 aprilie 2022.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Evenimentul vizează oferta de investiţie fracţionară în SLS Dubai, unul din cele mai luxoase hoteluri din Dubai, finalizat şi inaugurat în aprilie 2021. Tichetul minim de investiţie porneşte de la aproximativ 115.000 de euro.

Beneficiile unei asemenea investiţii sunt randamentul garantat real net de 7%, cu o chirie lunară, la care se adaugă un sejur anual de 7 zile, pentru primii 10 ani. Există posibilitatea de revânzare, dar şi de buy-back, după această perioadă.

Participanţii vor primi cadou un city break de lux de 2 nopţi şi bilete de avion, pentru orice rezervare realizată în cele două zile (2 - 3 aprilie).

Pentru a lua parte la eveniment, vă puteţi înscrie AICI.

Investiţia fracţionară în proprietăţi a fost lansată în Dubai în ianuarie 2022. La nivel internaţional, acest tip de investiţii a luat amploare în SUA şi Europa, datorită gradului de accesibilitate mai ridicat şi posibilităţii de diversificare suplimentară oferite investitorilor.

Proiectul hotelier şi rezidenţial SLS Dubai este dezvoltat de Mapa Group şi este afiliat diviziei de lux a grupului Accor. Valoarea sa de piaţă este estimată la 550 de milioane de dolari.

Acesta are 76 de etaje şi cuprinde 254 camere de hotel, 371 de unităţi rezidenţiale şi 321 de unităţi tip aparthotel. Clădirea este deservită în total de 28 de lifturi. Cu o arhitectură spectaculoasă, apartamentele au o înălţime utilă de până la 7 metri, sunt complet izolate fonic, cu ferestre de sus până jos şi terase cu vedere panoramică asupra Dubaiului.

Ansamblul dispune de 2 rooftop-uri şi 2 infinity pools aflate la 325 metri înălţime. Deţine recordul mondial pentru cea mai înaltă recepţie, care este poziţionată la etajul 73. Printre spaţiile comune pentru turişti şi rezidenţi, se numără săli de conferinţe, un centru spa, sală de fitness şi restaurante premiate.

Evenimentul organizat la Radisson are loc în urma studiului de piaţă extins pentru investiţiile în Dubai, realizat de consultanţii HomeFinders & Directimo. Cu o experienţă de peste 10 în buyer advisory, aceştia au identificat cele mai bune zone şi au negociat oferte speciale cu dezvoltatorii imobiliari.

Important centru financiar şi hub comercial internaţional, Dubaiul asigură astăzi oportunităţi reale de investiţie în piaţa imobiliară. Preţurile proprietăţilor din Dubai sunt în prezent sub nivelul anului 2008, respectiv 2015.

În timp ce economia UAE a crescut cu 5,9% în 2020, după primul lockdown din pandemie, piaţa de real estate este pe un trend ascendent. Peste 84.000 de tranzacţii imobiliare au fost realizate în 2021, în valoare totală de 300 de miliarde de dirhami (aproximativ 71,4 miliarde de euro). Suma reprezintă cea mai mare valoare a tranzacţiilor înregistrată în istoria sectorului imobiliar din Dubai.

„Vânzările au crescut semnificativ în primul trimestru din 2022, în contextul global inflaţionist, iar conflictul dintre Rusia şi Ucraina le-a amplificat. Protejarea investiţiilor printr-o serie de reglementări contribuie şi ea la dezvoltarea pieţei locale de imobiliare. Proprietăţile din Dubai au devenit un refugiu pentru cei ce văd în real estate mai multă siguranţă sau vor să-şi diversifice portofoliul. Pentru o rentabilitate crescută a investiţiilor, echipa noastră a identificat cele mai bune oferte în acest moment, pe segmentele de piaţă mediu - superior, premium şi luxury. Opţiunea de a investi în SLS este una dintre aceste oferte, fiind primul produs de investiţii fracţionare în proprietăţi hoteliere din Dubai.”, a declarat Matei Maloş, CEO Directimo & HomeFinders.

Pentru a rezerva un loc la eveniment, vă puteţi înscrie AICI.

Mai multe detalii privind investiţiile în Dubai şi top 3 oferte în luna martie pot fi accesate în ghidul complet disponibil AICI.

Ghidul include recomandări pentru a evita riscurile investiţiei în Dubai, în contextul unor campanii publicitare agresive. Printre riscurile identificate, se numără: dezvoltatori de renume cu întârzieri semnificative în livrarea imobilelor şi calitate deficitară a construcţiilor, ceea ce implică bugete suplimentare pentru reparaţii, existenţa unor proiecte în care perspectiva evoluţiei preţurilor este incertă, din cauza unei planificări nesustenabile a comunităţilor, precum şi promisiunea unor randamente „garantate” de 8-10%, în cazul cărora investitorii au suportat costuri fixe de mentenanţă mai mari decât veniturile.

DESPRE DIRECTIMO & HOMEFINDERS

Fondată de o serie de investitori în tech & real estate, platforma Directimo se adresează cumpărătorilor de locuinţe noi calitative. În Bucureşti, Directimo analizează oferta a peste 280 de proiecte rezidenţiale. Verificate şi documentate în prealabil de specialişti în imobiliare, ofertele conţin date actualizate, complete şi 100% transparente, fără duplicate. Pe baza criteriilor de căutare, proiectele rezidenţiale recomandate includ avantajele şi aspectele de luat în considerare pentru fiecare imobil în parte. În plus, clienţii platformei au acces la istoricul fiecărui dezvoltator imobiliar şi analize comerciale extinse pentru ansamblurile vizate. Mai multe informaţii pe www.directimo.ro.

HomeFinders reprezintă primul serviciu de buyer advisory din România, prin care peste 1.200 de clienţi şi-au achiziţionat locuinţa în cele mai avantajoase condiţii. Echipa HomeFinders oferă consultanţă cumpărătorilor pentru cele mai bune investiţii în proprietăţi rezidenţiale, inclusiv locuinţe de vacanţă, precum şi asistenţă în încheierea tranzacţiilor.

DESPRE MAPA GROUP

Dezvoltator al proiectului hotelier şi rezidenţial SLS Dubai, Mapa Group este un holding de companii de origine turcă. Acesta are 40 de ani de activitate în construcţii, industria ospitalităţii, energie regenerabilă, aeroporturi şi transport aerian, în EMEA şi ţările GCC. Proiectele Grupului au o valoare de peste 18 miliarde de dolari, iar veniturile anuale depăşesc în prezent 1,1 miliarde de dolari. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.