In contextul perioadei de Paste si 1 Mai, THC.ro suplimenteaza bucuria si ofera inca un motiv pentru a alege oferta de gazduire web a companiei: o luna de gazduire web gratuit! Propunerea este valabila pentru comenzile inregistrate intre 22 aprilie si 1 mai 2019, doar daca se introduce codul promotional "PasteFericit". Campania promotionala se adreseaza tuturor celor care aleg planurile lunare de gazduire web, gazduire reseller si gazduire Wordpress.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

THC Projects a lansat relativ recent website-ul thc.ro, o abordare dedicata pietei din Romania. Anterior, firma romaneasca a acumulat experienta de mai multi ani pe pietele externe, unde a atras mii de clienti cu oferta sa premium, disponibila la preturi foarte mici.

"Venim catre piata locala cu o oferta deja validata de piata internationala: web hosting de inalta calitate, cu uptime de cel putin 99%, caracteristici premium si servere extrem de performante, totul la pachet cu servicii de suport tehnic non-stop. Datorita preturilor foarte bune, aceasta oferta este ideala pentru orice companie, indiferent de domeniul de activitate si de tipul de servicii necesare", explica Catalin Florica, CEO-ul THC Projects.

Magazinele online sunt printre principalii clienti din Romania, caci mediul e-commerce este cel care apreciaza cel mai mult serviciile web hosting premium, tinand cont ca de gazduirea web depind in mod direct satisfactia clientilor si buna functionare a afacerilor. Pachetele de hosting cu stocare SSD, trafic necontorizat, website builder intuitiv, certificat SSL Gratuit, cPanel & Softaculous si backup zilnic, cu preturi incepand de la mai putin de un euro pe luna, sunt potrivite insa diferitelor tipuri de utilizatori, inclusiv bloggerilor, celor care lanseaza website-uri de publishing, firmelor ce se bazeaza pe internet pentru a atrage clienti in mediul offline etc.

"Ne gandim la clienti in fiecare moment si astfel cautam sa le oferim cele mai bune solutii. Nu ne concentram pe vanzari, cat ne concentram pe fidelizarea clientilor! Din respect pentru clienti, ne asiguram ca au parte de solutii tehnice premium, dar si de suport non-stop. Datele noastre ne arata ca cei mai multi antreprenori romani isi doresc servicii de gazduire web performante, la preturi mici, dar si posibilitatea de a avea acces la un serviciu de relatii cu clientii ce functioneaza in regim permanent. Este si un plus de incredere pana la urma, sa stii ca te poti baza pe "oamenii de la hosting" la orice ora din zi sau din noapte", mai spune Catalin Florica.

Pe piata locala de hosting, THC.ro ofera pachete variate, inclusiv solutii de servere dedicate. Serviciile web pot include si achizitionarea / administrarea de domenii web, precum si web design si securitate web. Merita atentie si programul de afiliere THC.ro, planurile premium de gazduire pentru reselleri, create special le genereze acestora profituri consistente. Programul de afiliere al THC.ro este impartit pe mai multe niveluri si aduce profit pentru achizitii, cat si pentru reinnoiri de pachete efectuate de catre clientii carora li s-au introdus serviciile. In functie de prag, comisionul poate ajunge la un nivel impresionant de 25% din fiecare vanzare si reinnoire.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.