Este binecunoscut faptul că grijile părinţilor cu privire la stocul de rechizite încep să se contureze pe măsură ce vara este pe sfârşite. Sunt vânate ofertele, astfel încât la multitudinea de lucruri ce sunt de cumpărat buzunarele să nu aibă de suferit. Desigur, intenţia este de a asigura celor mici tot ce este necesar, dar şi ce este de calitate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pintexim Fabrica de Papetarie, magazin online de produse şcolare, rechizite, accesorii pentru birou şi multe altele din această sferă, vine cu varianta de achiziţii online. Până când magazinele fizice îşi desfăşoară planul de marketing pentru nişa lucrurilor de genul, varianta online facilitează, scuteşte din timpul şi efortul depus pentru a cumpăra astfel de produse.

Online stocurile sunt mai generoase

Unul din marile avantaje pe care le au magazinele online, ca şi în cazul Pintexim Fabrica de Papetărie, se referă la posibilitatea de a prezenta un stoc mai generos de produse. Pentru că nu mai sunt limitări ce ţin de spaţiu, online-ul permite aşadar ceva mai mult. De câte ori nu aţi primit un răspuns de la vânzători – să vedem în depozit?

Cât despre rechizite scolare acestea nu sunt în fond exagerat de scumpe, însă pentru multitudinea de tipuri de produse necesare suma se ridică la câteva sute de lei. În plus, sunt numeroase alte accesorii şi lucruri ce se adaugă la listă.

Pentru preşcolari, minimul necesar înseamnă un ghiozdan mic, creioane colorate, caiete de desen, acuarele/goase, plastilină sau clei de modelat, hârtie colorată, alte instrumente de scris şi decupat. Pe lângă acestea se vor include şi alte achiziţii precum caiete speciale cu activităţi specifice grupei şi vârstei. 

Pentru şcolari, minumul necesar pentru începerea anului şcolar se referă la ghiozdan, suficient de încăpător pe măsură numărului de ore la şcoală, de materii, penar cu instrumente de scris, măsurat, colorat şi desenat, caiete tip şi caiete specifice, pentru fiecare materie în parte, poate chiar două din fiecare. Accesorii şi organizatoare, coperte pentru cărţi şi caiete se adaugă şi ele la această listă.

Când tragem linie, investiţia este chiar una care se simte în bugetul lunar. Dacă mai punem la socoteală şi intenţia părinţilor de a ţine cont de preferinţelor celor mici – de a alege rechizite cu modele, cu imprimeuri preferate, atunci cumpărăturile se complică.

Ce spun psihologii

Din punct de vedere al schimbărilor ce au loc – alt program, altă instituţie, responsabilităţi, o presiune asupra copiilor care încep să asocieze ideea de începere a anului şcolar cu teamă şi greutăţi cărora nu le vor face faţă – este important că tot ce presupune pregătire să îi includă şi pe copii. Aceştia vor prefera caiete colorate, anumite lucruri la modă în lumea lor. Se vor simţi mai în siguranţă când le sunt respectate cerinţele, preferinţele.

Aşadar să nu fie cu mirare când copilul cere, în mod expres, nu doar o radieră, ci una de o culoare anume sau una în teacă de plastic, una doi în unu cu ascuţitoare inclusă. Acestea sunt alte câteva opţiuni regăsite în magazinele de profil.

Pintexim Fabrica de Papetărie dispune de o gamă variată de produse

Chiar şi aparte de începerea anului şcolar, multe dintre rechizite şi mai toate produsele de aici sunt utile oricând. Gama de produse include coperta talon auto, organizare şi arhivare, instrumente de corectat, de scris dar personalizate, inclusiv jucării sau scaune de birou. Multe dintre produse pot fi personalizate, fie pentru că se vor dori a deveni un cadou memorabil, un gest ce nu este trecut cu vederea, fie pentru că sunt parte dintr-un program de marketing.

Pintexim Fabrica de Papetărie vine cu preţuri competitive, dar şi cu soluţii variate pentru tot ce înseamnă nevoia de produse de birotică. Descoperim aici organizer – notebook sau caietul capsat reversibil, ce seamănă cu două caiete puse spate la spate. Sunt idei practice în diferite domenii.

Brandul în cauză este 100% românesc, unul dintre cele mai cunoscute pe piaţa de profil. Găzduieşte produse de calitate, nu doar înşiruire de rechizite – astfel, coperţi groase, foi rezistente, coperte durabile sunt o promisiune a calităţii pentru toţi cei care aleg această sursă. Pintexim este uşor de accesat, iar datorită unui stoc impresionant de produse livrează rapid, imediat. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.