Vine perioada poate mai aglomerată ca oricând, deşi anul acesta este atipic şi răreşte petrecerile şi fastul. Ce este cert? Moşul vine, copiii nu pot rămâne dezamăgiţi de aceste vremuri, iar pandemia a furat multe, însă nu şi tradiţiile. Aşadar ajutoarele moşului dau iama în magazine, în căutarea cadourilor. Pufinas.ro vine în ajutorul celor interesaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Săniuţe, săniuţe sau bucuria de sezon

Pare că nu este iarnă fără zăpadă, cum nu este bucuria sezonului fără o sesiune de mers la derdeluş. Aşadar săniuţa rămâne interesul numărul unu pentru copii de orice vârstă. Pufinas are stoc pregătit de săniuţe, atât în varianta clasică, cât şi cele cu sac îmblănit. De distracţia aceasta nu este privat niciun copil, aşadar veţi găsi variante sigure şi pentru bebeluşi. Acestea au sac îmblănit şi confortabil, impermeabil la suprafaţă şi mâner înalt, la unele variante chiar şi reglabil, pentru o manevrare uşoară.

Alte variante de săniuţe nu au sac, dar sunt la fel de confortabile, au spătar. Indiferent de model, săniuţele comercializate de Pufinas sunt rezistente în timp, realizate din oţel rezistent. Sunt de calitate, de la producător polonez. Veţi fi siguri că investiţi într-o distracţie plăcută, dorită şi chiar marcantă în copilărie.

Pentru acestea ar urma să scoateţi din buzunar între 170 până la 380 de lei.

Jucării şi decoraţiuni pentru camera copilului

Mai mult ca oricând un accent puternic cade pe acele cadouri practice. Anul acesta mare parte din perioada şcolii sau grădiniţei a însemnat prezenţa online, acasă a devenit locul în care petrecem cel mai mult timp. Aşadar este firesc să existe interes major pentru amenajarea camerei copilului.

Dacă Moşu se gândeşte la astfel de cadouri regăseşte la pufinas.ro o varietate de opţiuni, pentru orice buget ar avea pregătit. Pentru schimbări majore, aici pot fi găsite chiar şi seturi complete de mobilier pentru camera celui mic. Măsuţe şi scaune, leagăne, covoraşe de joacă sau fotolii sunt doar câteva din opţiunile regăsite aici.

Nu în cele din urmă, jucăriile rămân în cap de listă. În funcţie de spaţiul disponibil, de vârstă de asemenea pot fi alese jucăriile cu care sigur nu da greş nimeni niciodată – tobogane spre exemplu, ce pot fi utile atât în interior, cât şi la exterior. Jucăriile interactive sunt la fel de bine o recomandare şi pot implica mai mult creativitatea copiilor şi îi ajută să îşi dezvolte diverse abilităţi. Sunt în vogă mini bucătăriile, electrocasnicele de jucărie sau seturile complexe din lemn – fermă spre exemplu.

Veţi cuceri inimile celor mici de asemenea cu jucării fie ele şi de pluş, dar tematice, din desene animate, personaje mult iubite – eroi sau prinţese, Masha şi ursul sau Elsa şi Anna.

Pufinas, de mare ajutor moşului

Şi anul acesta online-ul rămâne de bază în ceea ce priveşte cumpărăturile; mai simplu, rapid, eficient şi sigur, mai ales în contextul actual. Pentru cei interesaţi magazinul online pufinas.ro vine cu selecţia sa de produse de calitate, unele de marcă Pufinas, celelalte de import, atent selecţionate încât să fie sigure şi durabile.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.