Mikey Haş, BRomania, Creative Monkeyz, LikeOne şi Mircea Bravo joacă turneul final duminică, 18 decembrie, de la ora 20:00, pe PokerStars.ro

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În premieră în România, PokerStars, cel mai mare brand de poker online, a provocat şapte dintre cei mai populari vloggeri şi comunităţile lor să înveţe şi să joace poker online, în cadrul primei ediţii a PokerStars Romanian YouTubers Challenge.

Mikey Haş, BRomania, Creative Monkeyz, fetele de la LikeOne şi Mircea Bravo au învăţat primele reguli ale jocului de poker de la Dan Chişu, regizor şi jucător de poker, apoi au povestit fanilor experienţa avută la masa verde printr-un mesaj video care a transmis şi o parolă pentru intrarea într-un turneu fără taxă (freeroll) şi cu un fond de premiere în valoare de 200 de dolari.  Pe lângă turneul cu intrare gratuită, comunităţile vloggerilor au putut experimenta şi un turneu cu intrarea de doar 1 dolar (1$ buy in) şi un fond de premiere garantat în valoare de 300 de dolari.

“Îmi place pokerul pentru că e singurul joc în care trebuie să găseşti un echilibru între noroc şi abilitate,” crede Mihai Holhoş, alias Mikey Haş, cel mai popular vlogger din România, care are peste 1 milion de abonaţi la canalul său “Doza de HaŞ” de pe YouTube.

După prima etapă de joc, desfăşurată în intervalul 5 - 9 decembrie, vloggerii şi cei 90 de fani căştigători - ultimii nouă jucători rămaşi la masa de poker de la cele două turnee desfăşurate (freeroll şi 1$ buy-in) pe fiecare dintre cele cinci canale de comunicare -  se pregătesc pentru mesele finale.

“Pentru mine a fost o experienţă foarte tare pentru că nu ştiam cât de mult există în spatele acestui joc: matematică, strategie, probabilităţi...toate deciziile pe care trebuie să le iei atunci când joci poker,” spune Matei Dima, alias Bromania.

Creative Monkeyz, Mircea Bravo şi Mikey Haş compun topul vloggerilor care au reuşit să aducă cei mai mulţi fani în joc, mai precis peste 5.500 de pasionaţi de vlogging şi noi experienţe, cum este şi jocul de poker.

“S-a dovedit a fi o experienţă mai mult decât interesantă din punctul de vedere a doi oameni, Ramo şi Codin, care n-au avut niciun fel de tangenţă anterioară cu pokerul. Am descoperit că monstrul numit poker e de fapt un joc de socializare cu o marjă de profit, care poate fi relaxant şi, în funcţie de cei prezenţi la masă, chiar şi amuzant. În urma lecţiei putem afirma cu mâna pe jetoane şi fără să bluff-ăm, că am devenit cei mai buni jucători slabi de poker din România," mărturisesc Ramo şi Codin, Creative Monkeyz.

Marea Finală a Vloggerilor va avea loc duminică, 18 decembrie, de la ora 20:00, pe PokerStars.ro şi are un fond de premiere garantat în valoare de 1.000 de dolari.

“Am avut ceva emotii la turnee, dar ne-am resemnat ca vom fi “fraierul” grupului ! Insa la turneul final nu va mai fi asa pentru ca jucam poker online aproape zilnic. Oricum, lectia de poker a fost una interesanta, am avut emotii, am trecut prin toate starile posibile,” spun fetele de la LikeOne.

Marea Finală a Fanilor se va desfăşura tot duminică, 18 decembrie, începând cu ora 21:00, pe PokerStars.ro şi are un fond de premiere garantat de 1.000 de dolari. Câştigătorul turneului va intra şi în posesia marelui premiu, un telefon iPhone 7. Şi următorii clasaţi vor intra în posesia unor premii substanţiale constând în gadgeturi şi materiale promoţionale PokerStars.

Pokerul e ca viaţa. Norocul e secundar. Importantă e cartea!”, spune Mircea Bravo.

Experienţa Marii Finale va fi transmisă live pe canalele de YouTube ale vloggerilor participanţi la PokerStars Romanian YouTubers Challenge.

Regulamentul competiţiei poate fi accesat pe site-ul www.romanianyoutuberschallenge.ro

***

Despre PokerStars

PokerStars operează cele mai populare website-uri de poker din lume, deservind comunitatea globală de poker. De la lansarea sa în 2001, PokerStars a devenit prima opţiune pentru jucătorii din întreaga lume, oferind mai multe turnee zilnice decât oricare alt operator, la cele mai bune standarde de securitate online. Peste 155 de miliarde de mâini s-au jucat pe PokerStars – adică mai multe decât pe oricare alt website.

PokerStars.com şi PokerStars.eu operează la nivel global sub licenţe acordate de guvernele din Insula Man şi respectiv Malta. De asemenea, PokerStars a obţinut licenţa şi dreptul de operare pentru toate produsele şi serviciile sale în toată lumea, inclusiv Europa, ţări din sau din afara Uniunii Europene, America Centrală şi de Nord, America de Sud şi alte teritorii.

PokerStars este brandul reprezentativ al Rational Group, care operează afaceri şi branduri din lumea gaming-ului - PokerStars, Full Tilt, European Poker Tour, StarsDraft, BetStars, PokerStars Casino, PokerStars Championship, PokerStars Festival -  şi turnee de poker live - European Poker Tour, PokerStars Caribbean Adventure, Latin American Poker Tour and the Asia Pacific Poker Tour. PokerStars a devenit recent proprietatea Amaya Inc. (Nasdaq: AYA; TSX: AYA).

PokerStars este cel brandul de gaming online care deţine cele mai mai multe licenţe şi acorduri de operare în 16 jurisdicţii. Joacă responsabil! Pentru mai multe detalii despre joc responsabil vizitaţi  https://www.pokerstars.com/about/responsible-gaming/

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.