PNL Bucureşti este revoltat de limbajul şi de dispreţul arătat de viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu faţă de utilizatorii mijloacelor alternative de transport din oraş şi îi cere demisia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În direct, la postul radio Bucureşti FM, în cadrul emisiunii “În comunitate”, Bădulescu declara: Domnule, io vreau să vă întreb ceva, dacă aţi lucra, să spunem, aţi fi avocat, şi vreţi să mergeţi cu bicicleta… Domn’le, dar nu puţi când ajungi la tribunal, de la mersul pe bicicletă? Eu cred că puţi. Eu nu vreau să am de-a face cu oameni care put!”, a spus Bădulescu. Câteva minute viceprimarul Bădulescu a completat: ”Eu nu vreau sa merg cu bicicleta, că nu vreau să fac bătături la c...! N-am hemoroizi, că io-s din ăla de la ţară şi nu fac de astea, am mâncat sănătos. Nu vreau să fac bătături la c* şi să put! Eu sunt curat, sunt crescut la ţară”.

Grobian limbaj al viceprimarului, un om care nu poate ocupa o demnitate publică. Sfidează, practic, toate încercările bucureştenilor de a trăi echilibrat în acest oraş sufocat de trafic. Vorbim de acelaşi viceprimar care a declarat că a minţit cu privire la 10 august. Tot Bădulescu este cel care jigneşte în şedinţele de Consiliu General, care jigneşte jurnalişti. Cu acest tip de oameni vrea Gabriela Firea să facă performantă în administraţie, Violeta Alexandru, Preşedinte PNL Bucureşti.  

PNL Bucureşti califică drept inacceptabil faptul că viceprimarul Capitalei face asemenea declaraţii în condiţiile în care cel mai mare oraş al României are doar 10 km de piste de biciclete - cel mai mic număr comparat cu celelalte oraşe europene(Strasbourg – 580 km, Antwerpen – 500 km, Paris – 370 km, Copenhaga – 350 km, Barcelona – 200 km, Ljubljana - 73 km). Bucureştiul este cea mai aglomerată Capitală din Europa, cu o medie de 9 zile pe an petrecute doar în trafic de către locuitori. 

Declaraţia viceprimarului Capitalei, Aurelian Bădulescu reflectă atitudinea întregii administraţii faţă de transportul alternativ şi în general, faţă de oamenii civilizaţi din acest oraş. Primăria Municipiului Bucureşti, în frunte cu Primarul PSD Gabriela Firea afirma, în primăvara acestui an, că vor fi demarate lucrările pentru construirea a 48 de km de piste de bicicletă în Bucureşti. Proiectul Primăriei Capitalei, care viza construirea a patru piste pentru biciclete în valoare de 44,5 milioane lei a primit finanţare de la bugetul de stat, fiind aprobată o Hotărâre de Guvern în acest sens. Până în acest moment, niciun kilometru nu a fost realizat.

„În condiţiile în care Bucureştiul este sufocat de trafic, fapt ce aduce grave consecinţe pentru calitatea vieţii noastre, Aurelian Bădulescu vine să ne arate cum tratează, în realitate, administraţia PSD subiectul transportului alternativ. Degeaba dă PSD la Bucureşti vouchere pentru biciclete, iată cât respect au pentru utilizatorii mijloacelor de transport alternativ. Pentru atitudinea incalificabilă, cer public demisia viceprimarului dar şi un raport clar din partea Primăriei Municipiului Bucureşti cu privire la situaţia celor 48 de km de pistă promişi”  - Violeta Alexandru, Preşedinte PNL Bucureşti. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.