Partidul Mişcarea Populară refuză să gireze mascarada învestirii Guvernului Iohannis- Dragnea-Tăriceanu. PMP consideră că în cele 30 de minute alocate pentru audierea miniştrilor în Comisii nu se poate dezbate esenţa liniilor de acţiune ale viitorului cabinet Tudose. Este o bătaie de joc şi o sfidare a Parlamentului pe modelul patentat deja de coaliţia PSD-ALDE în iarna acestui an când a fost investit, în acelaşi mod, guvernul Grindeanu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Parlamentarii PMP nu vor participa nici la votul de învestitură din şedinţa Camerelor reunite. Nu acceptăm să fim parte din acest tablou sinistru şi grotesc al validării unui guvern-marionetă creat după chipul şi asemănarea lui Mihai Tudose.

Prezumtivul premier Tudose şi echipa lui sunt o ruşine naţională şi au creat deja, chiar înainte de validare, un frison public din categoria „şoc şi groază”.

În aceste condiţii, refuzăm să girăm prin prezenţa noastră în Parlament investirea cabinetului Tudose susţinut de tripleta Iohannis- Dragnea- Tariceanu.

 

GRUPURILE PARLAMENTARE PMP

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.