Candidatul Partidului Mişcarea Populară la Primăria Capitalei, Robert Turcescu, a trimis o scrisoare Preşedinţiei şi Guvernului României, prin care atrage atenţia asupra situaţiei de criză financiară fără precedent în care se află Regia de Termoficare Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Se pierde astfel perioada optimă în care s-ar realiza lucrări de intervenţie, întreţinere, revizie şi reparaţii a sistemului care alimentează cu apă caldă şi căldură majoritatea locuitorilor Capitalei României.

Riscul ca iarna viitoare, pe lângă apartamentele bucureştenilor, să vedem îngheţate bocnă şcoli, spitale, creşe, grădiniţe, este aşa de mare, încât face necesară intervenţia urgentă a celor mai înalte foruri de conducere ale Statului.

În caz contrar, responsabilitatea revine în întregime celor care n-au intervenit la timp pentru a rezolva această problemă cu efect devastator asupra vieţii bucureştenilor.

În attach, scrisoarea în original, trimisă Preşedinţiei şi Guvernului României.
 
Departamentul de Comunicare al Partidului Mişcarea Populară
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.