Mirii anului 2019 sunt aşteptaţi cu o serie de târguri destinate lor în anul ce urmează. Ofertele sunt care de care mai atrăgătoare, însă care târg este de neratat? Evenimentul exclusivist, dedicat viitorilor miri şi celor mai importanţi furnizori din ţară din domeniu, care scrie povestea planificării unei nunţi aparte: Love and marriage – Târgul de nunţi, Wonderland Cluj Resort, are loc în 18-20 ianuarie 2019, pe parcursul a trei zile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Planificarea nunţii A wedding to remember are la bază un proces exact stabilit de către miri, cu ajutorul specialiştilor de la târg, şi necesită acordarea unei părţi semnificative de timp.

Tocmai de aceea este important ca viitorii miri să se lase inspiraţi şi ghidaţi de către noile tendinţe din industria nunţilor, pentru a avea o zi cât mai specială.

Ce aduce nou Love and Marriage – Târgul de nunţi din 18-20 Ianuarie 2019?

Workshop dedicat pentru mirese, susţinut de Geta Ungurean

Viitoarele mirese află cele mai noi tendinţe direct de la specialiştii din domeniu. Unul dintre experţii din industria nunţilor va fi prezentă în cadrul târgului Love and Marriage Expo pentru  a susţine worksop dedicat mireselor.

Geta Ungurean, unul dintre cei mai îndrăgiţi şi experimentaţi wedding planneri din România, va prezenta tendinţele anului 2019 în industria nunţilor. Geta a început să aducă zenul în viaţa mirilor în urmă cu 8 ani şi de atunci s-a perfecţionat mereu pentru a aduce un plus de valoare nunţilor pe care le organizează. „Vă voi vorbi despre tendinţele anului 2019 în industria nunţilor, atât din punct de vedere vestimentar, cât şi din punct de vedere al accesoriilor, decoraţiunilor şi aranjamentelor florale.” Dacă ora financiară exactă se spune că se dă la Londra, atunci „ora exactă” în setarea trendurilor privind rochiile de mireasă se dă la Barcelona, de designerii celebri în domeniu precum: Pronovias, Bellantuono, Elisabeta Delogu, Vivienne Westwood şi Rosa Clara.

          Viitoarele mirese ştiu exact cum va arăta ziua nunţii lor

Când vine vorba de a găsi inspiraţia pentru organizarea unei nunţi, opţiunile sunt numeroase. Inevitabil, trendurile se schimbă de la an la an, dar este fundamental ca viitori miri să includă detalii noi pentru ca ceremonia nunţii să fie deosebită. Tendinţele prezentate la Târgul de nunţi Love and marriage se potrivesc pentru fiecare tip de nuntă, fie ca vorbim de nunţi cu tentă tradiţională sau ceremonii moderne.

 În categoria trendurilor pentru nunţile din anul 2019 intră şi dronele, proiecţiile 3D, invitaţii plantabile din hârtie reciclabilă şi multe alte trenduri ecologice menite să aibă grijă de mediul înconjurător şi în acelaşi timp să confere nunţilor un touch glam & green.

Nunta poate fi organizată şi doar de către miri. La Târgul de nunţi Love and Marriage Expo se propune încheierea parteneriatelor pentru nunţile din 2019 şi 2020.

Evenimentul este organizat de catre Libero Media.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.