Frumuseţea este o experienţă a întregii fiinţe. Mai mult decât ce mănânci, cu ce te îmbraci sau cât de drăguţă eşti, e despre cât de hrănit ţi-e sufletul, cât de iubită te simţi, cât de relaxată eşti şi câtă grijă ai de tine. Manechinele şi actriţele ştiu asta: pentru a străluci, e nevoie să te adori! Iar primul lucru de care trebuie să ai grijă este pielea ta. Sesiunile de self-pampering cu aparatul pentru îndepărtarea semi-definitivă a părului, Rowenta Instant Soft Compact, asigură o piele fină încă de la prima utilizare şi pentru timp îndelungat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tehnologie IPL profesională

Aparatul Instant Soft Compact foloseşte lumina intens pulsată (IPL), o tehnologie eficientă şi sigură prin intermediul căreia se aplică impulsuri delicate de lumină, care ajung la rădăcina firului de păr, inhibându-i creşterea. Faţă de alte metode de îndepărtare a părului, tehnologia IPL are avantajele de a fi  nedurerosă, igienică, sigură şi cu rezultate permanente.

Sistemul exclusiv Pro Precision, cu rolă de distanţare şi marcaj de avertizare, ajută la acoperirea tuturor zonelor şi previne aplicarea impulsului luminos pe aceeaşi porţiune de piele de două ori, evitând astfel riscul de ardere.

Un senzor special blochează impulsul luminos dacă lampa aparatului nu este în contact deplin cu pielea, iar detectorul de culoare opreşte impulsul luminos atunci când pielea este prea închisă la culoare.

Cum se foloseşte?

Înainte de utilizarea aparatului, părul se îndepărtează cu ajutorul lamei de ras. Astfel, energia produsă de pulsaţiile de lumină este canalizată în cel mai eficient mod asupra foliculilor de păr.

Intensitatea luminii trebuie setată în funcţie de tipul de piele şi de culoarea firelor de păr. Sesiunea de epilare cu IPL se reia după două săptămâni, întrucât părul nu creşte continuu, ci fiecare fir trece prin faze active şi de odihnă. Diferenţele în fazele de creştere, mărimea foliculului şi densitatea firului de păr variază în funcţie de zona în care cresc, dar şi de persoană. Sesiunile se reiau apoi o dată la câteva luni, pentru întreţinere.

 

***

 

 

Despre Rowenta

 

Rowenta a luat naştere în 1909, în Germania. Brandul satisface nevoile consumatorilor aflaţi în căutarea produselor de înaltă performanţă, uşor de folosit şi cu design funcţional pentru uzul cotidian. Rowenta dispune de o gama largă de produse, de la dispozitive pentru hairstyling şi epilatoare, la aspiratoare şi produse pentru îngrijirea ţesăturilor, create din respect pentru consumator şi mediul înconjurător.

Pentru mai multe informaţii accesaţi:

www.rowenta.ro / https://www.facebook.com/RowentaRomania / #rowentabrushactiv 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.