Chiar dacă vara 2021 se apropie de final, vestea bună este că distracţia se prelungeşte şi la început de toamnă, atunci când este organizat cel mai aşteptat festival de muzică din România şi unul dintre cele mai importante din regiune - UNTOLD. Marele eveniment se va desfăşura din nou la Cluj-Napoca, în perioada 9 - 12 septembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Muzica şi atmosfera de festival sunt asociate de obicei cu distracţia de vară, iar faptul că UNTOLD 2021 este organizat practic în toamnă se poate spune că oferă o prelungire a sezonului de petreceri, cu extra divertisment pentru fani.

Numeroşi parteneri sunt implicaţi pentru a susţine un festival de calibrul UNTOLD, unde la această ediţie (cu numărul 6) sunt aşteptaţi peste 200 de artişti din muzica momentului la nivel global. Nu întâmplător, UNTOLD 2021 este un eveniment internaţional la care iau parte spectatori din multe ţări, veniţi special în România pentru a lua parte la grandiosul festival ce capătă şi mai mari proporţii cu fiecare nouă ediţie.

În 2019, s-a estimat că din cei 370.000 de spectatori, peste 20% au fost turişti străini care au ajutat implicit economia locală, prin cheltuielile pe care le-au generat în vizita lor în ţara noastră.

David Guetta (DJ-ul număr 1 al planetei), Dimitri Vegas & Like Mike (pe locul 2 în topul DJ Mag 100 cei mai buni DJ-i), Martin Garrix, Steve Aoki, Ofenbach, Sam Feldt, Paul van Dyk, Parov Stelar, The Script, Afrojack, Alok, DJ Snake, Lost Frequencies, Quintino şi Tyga sunt printre numele de top anunţate de organizatori pentru UNTOLD 2021.

Fiecare zi de festival aduce spectacol din plin pe cele 6 scene - Mainstage, Alchemy, Galaxy, Daydreaming, Fortune şi Time. Magia muzicii va cuprinde publicul, fiind aşteptate momente epice. Scena principală oferă de obicei vedete de prim-plan în muzica momentului, în timp ce scenele secundare propun nume de asemenea foarte populare din diverse genuri muzicale, de la techno, deep tech, house, tech house, trance, drum&bass, dubstep, trap, hip-hop şi până la trip hop.

În anii trecuţi, UNTOLD a adus la Cluj-Napoca artişti precum David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix, Armin Van Buuren, Hardwell, Avicii, Don Diablo, Afrojack, Timmy Trumpet, Steve Aoki, Prodigy, The Script, John Newman, Ellie Goulding, Marshmello, Kygo, Alok, Alan Walker, The Chainsmokers, Hurts, Robbie Williams, Tinnie Tempah, Jason Derulo, Black Eyed Peas.

The World Capital of Night and Magic atrage anual parteneri de top, sponsori ai distracţiei la cel mai înalt nivel. Un astfel de partener este şi Vlad Cazino, operator de jocuri de noroc online care a fost alături de UNTOLD şi la ediţia precedentă. Vlad Cazino a dat startul la o campanie online în cadrul căreia oferă pachete UNTOLD şi alte premii celor mai norocoşi clienţi activi, iar acum promite că va fi o gazdă excelentă la Cluj, aşa cum a fost şi la NEVERSEA, organizând concursuri live dinamice cu diferite premii atractive, competiţii muzicale şi de mimă.  

În plus, numeroase surprize îi aşteaptă şi pe cei care iubesc jocurile de poker, blackjack, jenga, connect 4 sau chiar baschet, iar „cireşele de pe tort” vor fi mega-show-rile de stand-up comedy pe care Bordea şi Micutzu, parteneri ai distracţiei în cazinoul lui Vlad, le vor susţine sâmbătă şi duminică, astfel că ai toate motivele să stai cu ochii pe Vlad Cazino la UNTOLD 2021.

Lansat în 2018, cazinoul online Vlad Cazino este o platformă modernă bazată pe un concept dezvoltat de un grup internaţional consacrat - Kindred Group. Totul este însă 100% original, cu brand de inspiraţie autohtonă - legenda vampirilor din Transilvania, reinterpretată în stil amuzant. Dincolo de oferta bogată de sloturi online, jocuri de cazino cu dealeri live, bingo, turnee de poker jackpot, Vlad Cazino se implică activ pentru divertisment de calitate care depăşeşte graniţele mediului online.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.