Airbus Helicopters a primit din partea Pazei de Coastă japoneze o comandă suplimentară pentru un elicopter H225, crescând astfel numărul acestora la 10 aparate. În prezent, Paza de Coastă japoneză are în dotare trei modele AS332 şi cinci aparate H225, toate din familia Super Puma. Cu această nouă comandă, flota lor de Super Puma va ajunge la 13 aparate până în martie 2021, devenind cel mai mare operator Super Puma din Japonia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Noul elicopter H225 se va alătura flotei pentru executarea misiunilor de securitate, a operaţiunilor de pază a zonei de coastă, dar şi pentru misiuni de salvare în caz de dezastru în Japonia.

”Suntem onoraţi de noua comandă de H225 făcută de un client cu care lucrăm de mai bine de 25 de ani, aceasta fiind o dovadă a calităţii parteneriatului nostru de lungă durată şi a încrederii totale pe care clientul o are în produsele şi serviciile Airbus. Suntem încântaţi să vedem cum elicopterele noastre Super Puma continuă să performeze impecabil în toate misiunile. Cu inerenta sa versatilitate şi fiabilitate, ştim că modelul H225 va fi în continuare un instrument de bază pentru misiunile Pazei de Coastă japoneze. Echipa Airbus Helicopters din Japonia rămâne angajată în demersul nostru de a asigura disponibilitatea permanentă a flotei”, a declarat Olivier Tillier, director general al Airbus Helicopters în Japonia.

Modelul H225, din  clasa aparatelor bimotor de 11 tone, este cel mai nou membru al familiei Super Puma a Airbus Helicopters, care poate transporta până la 19 pasageri. Dotat cu instrumente electronice de ultimă generaţie şi cu renumitul sistem pilot automat în 4 axe, elicopterul H225 oferă o anduranţă excepţională şi o viteză mare de croazieră şi poate fi echipat pentru orice fel de misiune.

Doar în Japonia, 21 de elicoptere din familia Super Puma sunt folosite de operatori civili şi de Ministerul japonez al Apărării pentru diverse misiuni de căutare şi salvare, pentru operaţiuni offshore, VIP, de stingere a incendiilor şi pentru transportul de persoane şi bunuri.


Despre Airbus

Airbus este lider mondial în domeniul aeronautic, al spaţiului şi serviciilor conexe. În 2017, compania a generat venituri de 67 de miliarde de euro şi a angajat aproximativ 129.000 de oameni. Airbus oferă cea mai complexă gamă de aeronave de pasageri, cu o capacitate de la 100 la peste 600 de locuri. Airbus este, de asemenea, lider european în ceea ce priveşte avioanele cisternă, cele de luptă, de transport şi pentru alte misiuni, precum şi una dintre cele mai mari companii spaţiale din lume. În domeniul elicopterelor, Airbus oferă cele mai eficiente soluţii civile şi militare la nivel mondial.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.