În data de 25 septembrie 2018 a avut loc prima ediţie a evenimentului „PatriotFest Forum” organizat de MApN, MAI, SRI, STS, SPP în parteneriat cu asociaţia New Strategy Center. Evenimentul a avut loc la Cercul Militar Naţional, cu începere de la orele 9.30.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La eveniment au  participat experţi din partea organizatorilor, prieteni ai PatriotFest, premianţi ai PatriotFest ediţia 2017 şi concurenţi înscrişi în ediţia PatriotFest 2018.

În cadrul evenimentului s-au dezbătut subiecte referitoare la organizarea PatriotFest 2018 precum categoriile de concurs şi criterii de departajare ale proiectelor, cât şi subiecte cu privire la domeniile de inovare de interes pentru NATO şi surse de finanţare disponibile la nivelul UE.

Concluziile evenimentului au evidenţiat soluţii concrete de facilitare a dialogului pe diverse axe profesionale în comunitatea PatriotFest, de organizare a întâlnirilor online şi offline în vederea consolidării ideilor selectate la fiecare ediţie a concursului şi de punere a acestora în practică.

Pentru mai multe informaţii despre evenimentul PatriotFest Forum – ediţia I:

Email concurs@patriotfest.ro

https://www.patriotfest.ro/forum/

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.