Cea de a III-a ediţie a concursului a debutat în data de 14 martie 2019. Inovatorii dornici să-şi evalueze şi promoveze creaţiile sunt invitaţi să-şi înscrie prototipurile funcţionale în concurs până cel târziu la data de 20 octombrie 2019.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Proiectele aferente celor 4 categorii de concurs – Agilitatea cunoaşterii, Optimizarea performanţei umane, Siguranţa pericolului şi Creativitate pentru securitate – vor fi demonstrate în faţa experţilor din securitatea naţională în perioada 30-31 octombrie. Cei 10 premianţi ai ediţiei vor fi cunoscuţi cu ocazia Galei PatriotFest 2019 care va avea loc în data de 12 noiembrie 2019.

Câştigătorii PatriotFest sunt recompensaţi atât cu premii materiale, cât şi intangibile. Bugetul de premiere este direct proporţional cu cuantumul fondurilor atrase de la sponsorii care încurajează spiritul „Inovez pentru România!”. De asemenea, în funcţie de natura şi oportunitatea de utilizare a prototipului, premianţii vor fi invitaţi la testări avansate în laboratoare specializate.

Inovatorii sunt încurajaţi să se înscrie în concurs la începutul perioadei de depunere pentru a beneficia de întâlniri cu experţi din domeniul securităţii, români şi străini, cu ocazia evenimentelor Comunităţii PatriotFest.

Companiile care doresc să sprijine iniţiativa „Inovez pentru România!” sunt invitate să contacteze organizatorii prin email la adresa concurs@patriotfest.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.