Atunci când vine vorba despre cea mai mare pasiune a femeilor, fără dar şi poate, plăcerea de a face cumpărături ocupă primul loc. Nu este niciun secret faptul că doamnele şi domnişoarele cheltuiesc sume impresionante pe haine şi accesorii, pe care, de cele mai multe ori, nu ajung să le poarte. Motivul are la baza un raţionament destul de simplu: majoritatea persoanelor de sex feminin cumpără din impuls sau pentru că sunt atrase de cuvinte precum „reduceri”, „preţuri promoţionale”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vrei să ai o garderoba impresionantă, însă nu îţi doreşti să cheltui sume prea mari de bani pentru construirea acesteia?

Descoperă care sunt articolele în care merită să investeşti banii!

  • Pantofi de calitate. În loc să îţi cumperi mai multe perechi ce au un preţ destul de scăzut, cel mai bine ar fi să investi în câteva perechi de pantofi confortabili, realizaţi din materiale de calitate şi pe care îi porţi purta o perioadă mai îndelungată de timp. Spre exemplu, o pereche de pantofi de piele reprezintă alegerea ideală, pentru că acest material oferă stabilitate şi protecţie piciorului, dar şi un grad mai mare de confort. Din punct de vedere cromatic, este de preferat să te asiguri că ai în colecţia ta în primul rând pantofi şi sandale în nuanţe neutre, precum nude-ul, negrul sau chiar roşul, pentru că acestea se potrivesc în mai multe combinaţii şi stiluri vestimentare. De asemenea, ar trebui să ai cel puţin o pereche de pantofi sport, chiar dacă nu te reprezintă foarte tare, pentru că aceştia vor fi indispensabili în anumite momente, precum plimbările şi drumeţiile.
  • Haine de baza ale garderobei. În ceea ce priveşte achiziţionarea articolelor vestimentare, cel mai bine ar fi să te axezi în special pe acele piese care sunt considerate a fi de bază în garderoba oricărei femei. Câteva perechi de jeans de culoare neagră, albă sau un albastru clasic, o cămaşă albă, câteva topuri în nuanţe nude sau pastelate, o jachetă tip bicker sau un sacou elegant sunt doar câteva dintre acestea. Investeşte în piese şi materiale de calitate, pentru că acestea se pretează la a fi purtate în diverse stiluri şi combinaţii vestimentare, iar în mod cert se vor afla printre primele alegeri atunci când îţi doreşti să compui o ţinută rapidă, dar de efect.
  • Accesorii versatile. O a treia categorie de produse în care merită să investeşti banii este reprezentată de sfera accesoriilor. Înainte de a îţi lua lucruri sofisticate, colorate, cărora cel mai probabil o să le găseşti cu greu locul în asortarea şi accesorizarea ţinutelor tale, ar fi indicat să investeşti banii în câteva elemente statement. Un bun exemplu în acest caz îl reprezintă cerceii vintage de tip clips, brăţările masive, dar cu un design simplu, ceasurile, precum şi altele. Toate aceste lucruri şi-au păstrat autenticitatea în timp, devenind piese iconice, ce nu s-au demodat şi nu se vor demoda prea uşor.

Aşadar, investind banii în primul rând în aceste categorii de produse, te vei asigura că vei avea tot timpul ţinute impecabile, la modă, iar ceea ce este cel mai important, vei găsi în garderoba ta numaidecât o soluţie pentru construirea rapidă a ţinutelor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.