PariuriX.com a lansat în data de 21 februarie prima aplicaţie românească dedicată comunităţii pariorilor de la noi din ţară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pasionaţii de jocuri de noroc care vor să câştige mai uşor la pariuri, să primească zilnic cele mai bune analize şi sugestii de ponturi şi să comunice pe chat cu alţi pariori, au acces la toate aceste informaţii într-un mod mai inteligent, de pe telefonul mobil sau de pe tabletă. Cu alte cuvinte, aproape toate facilităţile noului site PariuriX.com, care a fost relansat la finele anului 2016, sunt incluse pe noua platformă şi pot fi accesate prin numai două sau trei click-uri.

Varianta pentru Android a aplicaţiei PariuriX poate fi descărcată AICI. Atenţie! Înainte de a instala aplicaţia este necesar să permiteţi instalarea aplicaţiilor din alte surse decât Magazin Play, navigând în „Setări” > „Securitate” şi activând funcţia „Surse necunoscute”.

Echipa profesioniştilor care ajută de 10 ani pariorii să joace online şi să facă cele mai inteligente alegeri, furnizează zilnic Pontul Zilei – care reprezintă pentru mulţi pariori români punctul central al zilei.

Utilizatorii care nu făcut asta deja, sunt invitaţi să descarce GHID 2017 PARIURI ONLINE, o publicaţie electronică lansată de fondatorul comunităţii PariuriX.com, Cădar Marius, în care specialistul împărtăşeşte toate informaţiile necesare atât începătorilor într-ale pariurilor online, cât şi experienţe şi sfaturi nepreţuite care au fost acumulate de-a lungul celor peste 15 ani de când tatonează cu domeniul.

Descarcă gratuit GHID 2017 PARIURI ONLINE accesând link-ul: https://pariurix.com/ghid-online

O altă sursă importantă de inspiraţie pentru suflarea parioristică din România este concursul Biletul Zilei organizat pe PariuriX.com, care oferă câştiguri în valoare de până la 350 RON unui număr nelimitat de participanţi. Pe lângă faptul că orice persoană domiciliată în ţară care a împlinit vârsta de 18 ani poate participa în mod gratuit, toate ponturile publicate pe site generează un top al celor mai populare predicţii din respectiva zi, care poate fi vizionat de către doritori.

Citeşte regulamentul şi participă la concursul Biletul Zilei: https://pariurix.com/bilete/biletul-zilei

br / Aplicaţia include şi detalii despre cele 5 case de pariuri online licenţiate în România la ONJN, pe care atât Cădar Marius, cât şi echipa PariuriX.com, le recomandă tuturor celor care vor să parieze de pe mobil sau tabletă în deplină legalitate şi fără nici un risc pentru cel puţin următorii 10 ani.

Proiectul COTĂ 2 le aduce zilnic pasionaţilor un bilet propus de Cădar Marius, format, de regulă, din două evenimente şi a căror cotă totală este mai mare de 2.00.

Poţi urmări şi pagina de Facebook a lui Marius Cădar: https://www.facebook.com/cadar.marius

Aplicaţia le oferă posibilitatea pariorilor să navigheze şi să răsfoiască o colecţie impresionantă de articole educaţionale din lumea pariurilor sportive şi a jocurilor de noroc.

Platforma revoluţionară de chat pentru pariori a şocat pasionaţii de adrenalină  care de multă vreme căutau o formă de a cunoaşte noi pariori şi de a discuta cu favoriţii lor din cadrul echipei specialiştilor PariuriX.com, din care fac parte jurnalişti sportivi experimentaţi, foşti sportivi legendari şi pariori cu autoritate.

Utilizatorii pot discuta pe camerele publice, pot intra sau crea grupuri şi pot discuta în privat cu ceilalţi membrii ai comunităţii.

PariuriX.com vă invită să descoperiţi noua aplicaţie dedicată tuturor pariorilor Români şi vă aşteaptă feedback-ul şi sugestiile aferente!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.