Viaţa alături de bebe este plină de sentimente de toate felurile. Poţi trece de la extaz la teamă şi de la oboseală la energie maximă în doar câteva minute. Ca mamă eşti mereu alături de copilul tău şi parcă nu îţi mai permiţi să ai orice stare îţi doreşti, pentru că trebuie să fii disponibilă pentru micul pui de om. Astfel depăşeşti orice sentiment de oboseală şi tristeţe şi continui. Ai astfel o forţă pe care nu o credeai posibilă, dar asta te face mamă până la urmă. Nu degeaba se spune că mamele sunt nişte luptătoare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Chiar dacă mama se poate descurca în orice situaţie, are nevoie şi de accesoriile şi produsele necesare în acest sens. Primele şase luni de viaţă ale celui mic trec foarte repede şi astfel vine momentul în care vrea să experimenteze noi mâncăruri, trece de la lichide la alimentele solide. Este o perioadă plină de lucruri noi atât pentru părinţi, cât şi pentru copil. Papa Bebe este acel magazin online care dispune de accesoriile necesare pentru perioada de diversificare de la care puteţi comanda.

Seturile de hrănire - articole must have

Printre toate aceste accesorii diversificare bebelusi disponibile se enumeră şi seturile de hrănire care pot fi un real ajutor. Printre acestea menţionăm:

-setul 6 în 1: este poate acel set complet, cu toate cele necesare. Dispune de două alimentatoare care au formă de suzetă, cu trei tetine de mărimi diferite. Aceste alimentatoare sunt potrivite pentru cei mici deoarece poţi adăuga un fruct în spaţiul gol din tetină. Astfel cel mic va gusta doar zeama fructelor, fără să existe riscul de a se îneca cu bucăţile de fruct. Alături de acestea conţine şi o lingură cu rezervor care facilitează hrănirea.

-setul cu linguriţă şi furculiţă: pentru că au gingiile sensibile, cei mici au nevoie de tacâmuri din materiale moi care să nu îi rănească. Acest set este perfect pentru cei mici, deoarece au un design care permite prinderea mai facilă. De asemenea dispun de un opritor anti înec. Astfel cel mic este în siguranţă şi tacâmurile nu iau contact cu suprafeţele pe care se află, datorită tot acestui opritor.

De ce să alegi Papa Bebe

La papabebe.ro poţi găsi produse special create pentru bebeluşi. Este important materialul din care sunt confecţionate aceste produse, cu care cel mic intră în contact foarte des, iar cele disponibile aici sunt din materiale non-toxice. Siliconul moale care nu conţine BPA este potrivit deoarece nu dăunează sănătăţii.

Găseşti aici aceste accesorii pentru diversificare atât de necesare, alături de produse pentru igienă, jucării, vase şi boluri. Chiar şi pentru mămică sunt disponibile diverse tipuri de sutiene pentru maternitate care să faciliteze atât alăptarea, cât şi purtarea pompei atunci când este necesar. Acestea susţin foarte bine bustul şi oferă confortul necesar de care aceasta are nevoie.

Accesează site-ul şi descoperă toate produsele disponibile. Alege ceea ce ai nevoie pentru bebe sau pentru tine şi nu ezita să plasezi comanda.

Contact:

contact@papabebe.ro

0755161298

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.