Să fii mămică este cea mai frumoasă experienţă pe care viaţa ţi-o poate oferi! Dar ce faci când bebeluşul tău are năsucul înfundat, iar zilele plăcute de toamnă se transformă într-un adevărat calvar?

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Îţi vine în ajutor nebulizatorul Omron DuoBaby, un aparat revoluţionar 2 în 1, recomandat în prevenţia şi tratamentul bolilor respiratorii, în special bebeluşilor şi copiilor cu vârsta de până la doi ani. Dispozitivul medical este dezvoltat de Omron, liderul mondial în domeniul proiectării şi execuţiei senzorilor şi a tehnologiei sistemelor ultrasonice. 

Omron DuoBaby – nebulizator şi aspirator nazal

Omron DuoBaby ajută bebeluşii să respire corect şi sănătos şi tratează într-un mod rapid şi eficient atât afecţiunile căilor respiratorii superioare, cât şi ale celor inferioare.

Datorită „Efectului Venturi” curăţarea perfectă a cavităţii nazale se poate efectua înainte de începerea tratamentului, iar kit-ul de nebulizare este ideal pentru administrarea rapidă a terapiei cu aerosoli.

Nebulizatorul cu aspirator nazal Omron DuoBaby dispune de un design compact, volum rezidual de doar 0,7 mL şi de un compartiment practic destinat accesoriilor, fiind creat în conformitate cu exigenţele unei igiene nazale riguroase.

Ce trebuie să mai ştii

Aparatul îndepărtează mucozităţile în câteva secunde, este lavabil în totalitate, igienic şi uşor de utilizat. Este delicat şi silenţios, fiind o soluţie confortabilă atât pentru copil, cât şi pentru mamă.

Alte avantaje de care se va bucura orice mămică sunt: timpul redus de nebulizare şi structura simplă a kit-ului, cu două capace în culori diferite – verde şi albastru – destinate tratării separate a căilor nazale superioare sau inferioare: rinite, sinuzite, laringite, respectiv astm, bronşite, bronşiolite sau bronhopneumonie.

Informaţii utile:

- Recomandat copiilor de până la doi ani

- Volum rezidual de 0,7 mL

- Timp redus de nebulizare

- Silenţios, capacitate de zgomot de 63 dB

- Aspiratorul nazal este lavabil în totalitate şi nu necesită filtru antibacterian

- Uşor de utilizat

Nebulizatorul Omron DuoBaby este disponibil în farmacii, în magazinele de tehnică medicală, dar şi în cele online, la preţuri avantajoase.

Despre MED.CO

MED.CO a fost înfiinţată în 1994 cu scopul de a oferi servicii comerciale, tehnice şi ştiintifice privind aparatura medicală profesională de monitorizare şi tratament.

Compania comercializează produsele medicale OMRON în România.

MED.CO este reprezentantul pe piaţa românească şi a altor furnizori externi, precum:

TaiDoc Technology, producător taiwanez de dispozitive medicale, termometre cu scanare infraroşu, glucometre, pulsoximetre, multiparametru şi electrocardiografe.

MKV Lasersystem Germania, unul dintre principalii producători de dispozitive laser utilizate în procesul de biostimulare. MED.CO distribuie în România modelul PowerTwin 21.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.