Multa lume ar putea considera ca intr-un magazin de articole pirotehnice se vand numai petarde, artificii, rachete sau fumigene, insa acest lucru este cat se poate de neadevarat. Un magazin profesionist, cum este Ekopiro, are in oferta sa o gama foarte variata de produse, inclusiv articole de petrecere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Prin urmare, daca esti parinte, iar micutul sau micuta ta implineste o varsta frumoasa, intr-un astfel de loc vei gasi toate articolele de petrecere necesare pentru ca evenimentul sa iasa perfect si sa fie atat pe placul copiilor, cat si al adultilor.

Cei mici sunt foarte pretentiosi, insa ei nu tin foarte mult cont de locul in care se desfasoara ziua de nastere sau de mancarurile si bauturile servite. Pentru ei, mult mai importante sunt locurile de joaca, activitatile prin care se vor distra impreuna si decoratiunile colorate care fara indoiala ii vor atrage.

Iata in continuare ce articole de petrecere gasesti la Ekopiro:

1. Serpentine. Aceste fasii de hartie colorata sunt disponibile in doua variante: sub forma de suluri (unicolore sau multicolore) sau sub forma de spray. De asemenea, poti opta pentru serpentine subtiri sau mai groase, in functie de preferintele tale.

2. Lumanari. Aici gasesti atat lumanari sub forma de cifre (de la 0 la 9), cat si lumanari spiralate, neon sau sub forma de smiley face. Aceste articole de petrecere au preturi extrem de accesibile, incepand de la 4,40 Lei.

3. Confetti. Atunci cand vine vorba despre o petrecere reusita, detaliile fac diferenta. De aceea, pentru o aniversare cu adevarat vibranta si colorata, recomandam folosirea unui tun de confetti. In aceasta categorie intra confetti de nunta, de firma, de chef si cu initiator. Atentie! Tunurile de confetti trebuie lansate in sus si nu trebuie indreptate catre oameni sau animale.

4. Lampioane. Originare din China, lampioanele se mai numesc si lumanari zburatoare sau baloane de foc. Acestea au fost folosite pentru prima oara de calugarii budisti, pentru a trimite rugaciuni sau texte sacre spre cer. In prezent, lampioanele sunt utilizate atat la festivaluri, cat si la aniversari sau alte ocazii.

La Ekopiro, gasesti lampioane albe, galbene, violet sau rosii (sub forma de inima). Atentie! Aceste articole de petrecere trebuie lansate exclusiv in spatii deschise, atunci cand nu bate vantul si la cel putin 5 kilometri distanta de cel mai apropiat aeroport.

5. Artificii tort. Pe langa lumanarile clasice pentru tort, la Ekopiro poti comanda si fantani arteziene de 10 pana la 30 de centimetri. Atentie! Nu orienta artificiile de tort catre oameni sau animale si nu lasa copiii nesupravegheati in jurul acestora.

6. Baloane. Aceste articole de petrecere sunt perfecte pentru orice ocazie fericita, de la aniversari la nunti si botezuri. Poti acoperi un perete intreg cu baloane, pentru a-ti primi invitatii si a le oferi un loc spectaculos in care sa se pozeze, sau poti face o surpriza celor mici, cumparand baloane sub forma de animalute.

7. Diverse. In aceasta categorie intra urmatoarele articole de petrecere: fluiere, tunuri mici, trompete, ghirlande, spray-uri cu creta decorative si coifuri.

Indiferent ce produse alegi si pentru ce eveniment iti sunt necesare, atunci cand achizitionezi materiale pirotehnice, trebuie sa tii cont de doua aspecte foarte importante: sa le cumperi de la un magazin autorizat, pentru ca doar astfel vei beneficia de produse sigure, si sa respecti cu strictete indicatiile si avertismentele de pe eticheta!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.