Ca orice pasionată de modă, îţi doreşti să arăţi senzaţional indiferent de sezon, însă cum iarna este foarte frig, principala ta grijă este să te îmbraci cât mai gros şi să fii cât mai confortabilă. Totuşi, acest lucru nu înseamnă că trebuie să renunţi la stil şi la ţinutele tale chic, ba dimpotrivă. Poţi arăta fantastic dacă înveţi să combini piesele vestimentare potrivite şi să foloseşti accesoriile care te scot în evidenţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Iată 5 outfituri trendy care îţi asigură un look remarcabil:

  1. Ţinută casual cu fustă midi şi cizme deasupra genunchiului

Iarna nu este cazul să renunţi la fustă. Poţi purta piesa vestimentară preferată cu un pulover pufos şi cizme lungi şi confortabile, iar pentru a adăuga un plus de senzualitate şi feminitate, optează pentru un model sexy, mulat pe corp şi cu o crăpătură laterală adâncă. Completează ţinuta cu o geacă scurtă şi călduroasă şi întâlneşte-te în oraş cu prietena ta cea mai bună sau mergi la o sesiune de shopping sau la o plimbare în parc, alături de persoana iubită.

  1. Ţinută elegantă all-black

Negrul este o culoare versatilă şi sofisticată pe care o poţi purta cu succes în orice sezon. Dacă optezi pentru un outfit all-black, încearcă să găseşti acele piese vestimentare care să aducă un plus de originalitate şi să te scoată în evidenţă. De exemplu, un palton elegant, asortat cu cizme de piele de la Lavis.ro, magazin online de încălţăminte şi o pălărie chic, cu boruri largi, sunt exact articolele de care ai  nevoie pentru un look remarcabil.

  1. Ţinută în stil athleisure

Acesta este cel mai cool trend al anului, fiind extrem de popular printre tinerii care adoptă în general un stil casual sportiv. Ideea este să combini piese vestimentare confortabile şi trendy în aşa fel încât să obţii un look relaxat şi cool. Asociază diverse texturi şi culori nebune sau foloseşte-te de accesorii originale precum borsete sau şepci pentru a crea outfituri autentice.

  1. Ţinută super cool în nuanţe puternice

Culorile îţi fac viaţa mai frumoasă, îţi înveselesc ziua şi îţi îmbunătăţesc starea de spirit, aşadar este esenţial să le utilizezi şi în sezonul rece. Poartă blugii tăi skinny preferaţi cu o pereche de cizme colorate şi accesorizează outfitul cu un rucsac într-o nuanţă contrastantă dacă vrei să atragi toate privirile asupra ta.

  1. Ţinută originală cu accente masculine 

Combină o pereche de pantaloni largi de stofă cu o maletă şi completează outfitul cu un palton cu un croi masculin pentru un look plin de personalitate. Dacă vrei, foloseşte în loc de bluză o cămaşă oversized albă şi nu uita să accesorizezi ţinuta cu bijuterii statement, argintii.

Indiferent ce ţinută din cele de mai sus alegi, important este să te simţi bine, să fii comodă şi să petreci cât mai mult timp afară, în aer liber. Fă plimbări lungi împreună cu jumătatea ta, bucură-te de zăpadă atunci când ninge şi nu lăsa frigul să te împiedice să te distrezi împreună cu prietenii tăi. Dacă ai piese vestimentare trendy, călduroase şi confortabile, cu siguranţă vei fi admirată şi vei avea o iarnă cu adevărat senzaţională!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.