Anul acesta Noblesse Group a fost desemnat “Residential Interior Design Studio of The Year 2020 - Romania” în cadrul Architecture Awards, competiţie organizată de Build Magazine din Marea Britanie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Noblesse Group International a adus pe piaţa din România, încă din 2007, o sonoritate care echivalează cu excelenţa în design interior, fiind apreciat anual pe piaţa internatională pentru portofoliu de proiecte realizate în domeniul rezidential sau public.

Desemnarea “Residential Interior Design Studio of The Year 2020 - Romania” reprezintă pentru echipa Noblesse Group aprecierea profesionalismului şi imboldul de a-şi urma în continuare misiunea în domeniul promovarii unui stil de viată frumos şi autentic prin design interior creativ şi adaptat stilului fiecărui beneficiar.

“Premiile câştigate de-a lungul timpului de echipa Noblesse Group sunt o recunoaştere importantă a profesionslismului şi pasiunii întregii echipe, atribute pe care le punem întotdeauna în slujba clienţilor noştri pentru toate categoriile de proiecte de design interior pe care le dezvoltăm şi implementăm, fie că sunt proiecte de hoteluri, sedii de companii sau locuinţe. Această distincţie reprezintă pentru noi dovada faptului că Noblesse Group este foarte apreciat în România, proiectele noastre raspunzând celor mai exigente cerinţe ale clienţilor noştri. În plus acest premiu ia în calcul şi rebrandingul realizat în martie 2020 prin care Noblesse Interiors şi Studio Insign sunt reunite sub o viziune comună. Aceasta fiind de a aduce un plus de valoare oamenilor prin promovarea conceptului de Good Life prin design interior ,artă şi evenimente pentru un lifestyle autentic şi frumos “ , a declarat Loredana Preda, CEO Noblesse Group.

BUILD Magazine este la cea de a 6-a ediţie a “Architectural Awards”, fiecare an a adus un feedback uimitor din partea cititorilor, companiilor şi persoanelor care participă la renumitele premii BUILD recunoscute la nivel mondial.

Anul acesta criteriile care au definit alegerea celui mai apreciat studio de design interior de catre membrii juriului, au fost: complexitatea şi diversitatea proiectelor, excelenţa în domeniu şi inovaţiile pe care le aduce pe piaţa din fiecare tara compania respectivă.

Printre membrii juriului se numără directori BUILD, dar şi managerul echipelor de cercetare Jeremy Roe, care se bucură de o experienţă de peste 30 de ani în evaluarea programelor şi concursurilor dintr-o varietate de industrii. Juriul oferă condiţii de concurenţă echitabile pentru toate firmele de design interior selectate, scopul final fiind recunoaşterea celui mai bun şi valoros dintre acestea pe fiecare ţară.

Noblesse Group oferă servicii complete de arhitectură şi design interior pentru proiecte rezidenţiale, clădiri de patrimoniu, hoteluri, restaurante, spaţii publice, sedii de companie şi office-uri dar şi serviciul de animatiii arhitecturale, serviciu lansat cu succes în anul 2020 ca o dezvoltare continuă a companiei.

Reunind designeri şi arhitecţi talentaţi, cu referinţe impecabile şi cu pasiune în ceea ce fac, echipa Noblesse Group dezvoltă şi implementează cu succes proiecte de design interior din ţară şi străinătate.

Studioul Noblesse Group este membru al Asociaţiei Internaţionale de Design Interior din Marea Britanie, alături de cele mai prestigioase birouri de arhitectură de interior din lume. Proiectele sale au primit de-a lungul anilor numeroase premii precum Boutique Award în cadrul „The Most Office”, şi au fost nominalizate în cadrul unor importante concursuri internaţionale de design & arhitectură, cum ar fi: The International Design and Architecture Awards, The International Hotel & Property Awards, Restaurant & Bar Design Awards, “Excellent Architecture” in cadrul German Design Awards, Dezeen Awards.

In 2019, Noblesse Group a fost desemnat “Best Interior Design Studio in Romania” in cadrul Architecture Awards. De asemenea, tot in 2019, pentru rezultatele exceptionale obtinute in inovatie prin design interior, Noblesse Group a primit Premiul pentru excelenta in inovatie in design interior ”, in cadrul Designer Awards, organizat de publicatia LUXlife MAGAZINE din Marea Britanie.

Sediul Noblesse Group este Palatul Noblesse, o adevarată bijuterie arhitecturală si culturală a Bucureştiului, datând din 1881 şi construită de arhitectul Alexandru Săvulescu. După un proces complex de consolidare, restaurare cu mare responsabilitate a elementelor originale, amenajare interioară şi exterioară, clădirea devine, începând cu 2015, ceea ce este astăzi: unul dintre cele mai importante centre de design, artă şi evenimente din Europa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.