Esti la inceput de drum si simti ca nu primesti suficient ajutor, ca nu esti sustinut in realizarea viselor tale? Iti doresti sa fii independent, insa oricum ai vrea sa procedezi simti ca te lovesti de probleme fara rezolvare? Daca iti doresti sa excelezi in orice domeniu, ai nevoie de foarte multa dedicare, timp si rabdare pentru a reusi, dar si de sfaturi utile, o informare corecta si completa asupra pasilor pe care trebuie sa ii urmezi. Nu in ultimul rand, este necesara o consultanta buna pe toate planurile pe care trebuie sa le gestionezi, oferite de profesionisti dedicati.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

INCEPUTUL unei CARIERE INDEPENTENTE

Cand doresti sa pornesti pe propriul tau drum este foarte greu sa treci de primele etape, sa faci primii pasi, in mod special daca nu ai sustinerea unei persoane de incredere, care sa te ghideze si sa iti dea sfaturi utile.

Societatea moderna ofera foarte multe beneficii pentru tinerii intreprinzatori, punand insa conditii foarte greu de realizat, limitand libertatea acestora, din mai multe puncte de vedere, precum:

·         Echipamentul si resursele fizice sunt foarte scumpe, iar de multe ori, acestea nu se gasesc pe piata nationala, nu usor, la acelasi pret sau calitate ca in strainatate. De aceea, daca ai nevoie de ajutor pentru solutionarea problemelor din sfera IT, in mod special pentru PC-uri si laptop-uri, ca cele de la Asus, un service pentru laptop Asus este cea mai buna solutie.

·         Timp – deadline-urile sunt un aspect stresant si obositor chiar si pentru cei mai bine organizati dintre noi. De aceea, daca simti ca esti presat de timp, agenda este prea plina si nu poti respecta termenii contractuali precum ti-ar placea, trebuie sa ai cel putin un plan de back-up, asigurandu-ti mereu marje de eroare pentru posibile inconveniente care, in mod normal, te-ar impiedica sa iti respecti promisiunile.

·         Banii si capitalul social sunt un aspect care impiedica multi tineri antreprenori sa isi indeplineasca visele, deoarece de acestea depind atat intemeierea, cat si evolutia, unei afaceri si a unei cariere independente. De cele mai multe ori, situatia financiara este resimtita cand doresti sa achizitionezi sau imbunatatesti resursele fizice si echipamentul. Daca ai nevoie de ajutor pentru a-ti repara sau a face un upgrade la laptop sau PC, pe pagina https://salut-it.ro/service-laptop vei regasi un ajutor de nadejde pentru problemele tale.

·         Birotica este un blestem al secolului XXI, indiferent de domeniul, jobul sau statutul pe care il ai la o firma. Acest aspect se resimte cel mai mult atunci cand, esti pe cont propriu si trebuie sa realizezi conditiile administrative impuse de sistemul  statului de care iti apartine firma.

Networking-ul este un aspect foarte important deoarece nu poti avea succes fara el. Conexiunile au fost si sunt un avantaj fara de care nu poti continua, fie ca este vorba despre o afacere proprie sau cariera la un loc de munca, asigurat de o companie.

Deciziile pe care le iei iti vor influenta intreaga evolutie fiind strans legate intre ele, astfel incat nu poti sa te bazezi pe faptul ca o alegere, oricat de mica ar fii, nu iti va afecta urmatorii pasi facuti. Intregul proces este un castel de nisip care se cladeste greu si nu iti ofera garantii reale asupra reusitei. Singurul sfatuitor de incredere, care va fii mereu acolo sa te sustina si sa te ridice cand ai mai multa nevoie de ajutor si consiliere, esti chiar TU! Esti singurul care va stii mereu problemele de la inceput si pana la sfarsit, care va stii ce te avantajeaza, de ce si unde vrei sa ajungi prin alegerile pe care le faci, prin deciziile pe care le iei. Totodata, nu uita de importanta factorilor externi care iti pot influenta foarte mult (uneori definitv) evolutia, precum:

·         Competitia;

·         Consultanta / colaboratorii / partenerii;

·         Sursele de informare.

Solutii alternative pentru tinerii intreprinzatori

In ultimii ani, s-au dezvoltat foarte mult programele nationale si internationale destinate tinerilor antreprenori. Acest concept sustine atat din punct de vedere financiar, cat si organizatoric. El este format din structuri standard, care iti incadreaza evolutia in pasi bine definiti si delimitati, meniti sa iti usureze progresul si etapele de desfasurare ale activitatii de demarare a propriei tale afaceri.

Profita de toate lectiile pe care le primesti, prin experienta pe care o deprinzi in urma greselilor pe care le faci sau din alegerile, nu atat de fericite, pe care le fac alte persoane. Nu s-a nascut nimeni invatat, insa multi uita acest lucru dupa ce ajung la un anumit nivel si nu sunt deschisi in a-si impartasi vasta experienta. De aceea, trebuie sa te descurci singur, sa analizezi, compari si stabilesti ce drum si variante iti sunt TIE optime, pentru a reusi pe drumul ales de TINE. Nu renunta la visele tale, incercand sa le transformi in realitate pana cand le indeplinesti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.