În orice afacere, performanţa este definită de doi termeni, profesionalism şi productivitate. Ce factori influenţează acest aspect şi ce ar trebui să ofere un mediu de lucru? Conform Tandress, unul dintre cele mai performante studiouri de videochat din Bucureşti, secretul este munca făcută cu multă pasiune şi plăcere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ce înseamna un job de succes?

          Aceasta este o întrebare care poate avea răspunsuri foarte diferite. Indiferent de care sunt acestea, cele mai multe răspunsuri au câteva elemente comune. În primul rând, nevoia de a avea o meserie pleacă în principal de la necesităţile financiare, astfel încat un job de succes trebuie să asigure un venit cel puţin decent.

          Un alt aspect ce poate conta mult atunci când se doreşte un job de succes este reprezentat de capacitatea de a te putea dezvolta pe toate planurile, fie prin activitatea desfăşurată, fie prin flexibilitatea programului. În felul acesta, se poate crea un echilibru mult căutat între viaţa profesională şi cea personală.

          Nu în ultimul rand, o meserie trebuie să ofere o împlinire şi o satisfacţie din punct de vedere profesional. Aceasta trebuie să se facă cu multă plăcere şi dedicare.

          Care sunt cele mai bune oferte de pe piaţa muncii?

          Analizând şi ţinând cont de aspectele mai sus menţionate, pe piaţa de muncă din România oferta este una destul de variată. Una dintre meseriile ce au cunoscut o dezvoltare impresionantă în ultima perioadă este cea de model de videochat.

          Ce presupune această meserie şi de ce este nevoie?

          Socializarea a jucat mereu un rol important în viaţa oamenilor. Odată cu progresul tehnologiei şi dezvoltarea cât mai puternică a mediului online, socializarea s-a mutat şi ea către această sferă. Pe scurt, videochat-ul este o formă de socializare în mediul online.

         Pentru a putea face această activitate, lipsa de experienţă nu este deloc o piedică. Capacitatea omului de a socializa este una deprinsă din naştere, din acest motiv videochat-ul este o meserie ce se practică cu multă naturaleţe.

          Cum arată un astfel de mediu de lucru?

          În cadrul unui studio videochat mediu de lucru reprezintă unul dintre cele mai importante aspecte. Acesta poate influenţa foarte mult starea de spirit a modelelor. Eleganţa, luxul şi bunul gust se regăsesc în designul şi felul în care sunt aranjate spaţiile de lucru. Confortul este la locul lui, iar multe dintre modele spun că se simt ca acasă.

          Mediul de lucru relaxant şi lipsit de stres oferă libertatea necesară unei activităţi performante.

          Ce mai oferă videochatul?

          Seriozitatea regăsită în profesionalismul cu care sunt tratate modelele (se organizează traininguri specializate), câştigurile corelate cu munca depusă (sistem de comisionare bine pus la punct) şi importanţa pe care o are pentru intimitatea modelelor şi a admiratorilor (confidenţialitatea este clar subliniată în contractele de muncă), sunt aspecte ce prezintă avantajele aceste activităţi.

          Cât se poate câştiga?

          Aceasta este probabil una dintre cele mai importante întrebări atunci când se caută un loc de muncă performant. Ei bine, şi din acest punct de vedere, veniturile sunt peste media găsită pe piaţa locurilor de muncă.

           Importanţa de a face asta cu plăcere este semnificativă pentru a creşte productivitatea. În aceeaşi linie de idei, plăcerea este regăsită în toate laturile acestei meserii, iar asta este sinonim cu performanţa.

           Mai multe detalii cu privire la oferta angajărilor şi a condiţiilor de muncă puteţi găsi şi pe site-ul tandress.ro

 

 

 

          

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.