Indiferent ca este vara sau iarna, fustele sunt mereu la moda. Ofera eleganta si rafinament, mai ales daca sunt bine accesorizate si purtate cu stil. Materialul din care sunt confectionate difera, insa, de la un anotimp la altul. Majoritatea modelelor pot fi adaptate pentru a fi realizate atat din lana, cat si din matase, de exemplu. Cele mai placute tesaturi din care se pot confectiona articolele de iarna sunt, bineinteles, cele din fibre naturale, precum lana (merinos, angora etc), mohair sau casmir. Pentru anotimpul cald, matasea este luxul cel mai chic si confortabil.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Indiferent de anotimp iata 5 modele superbe de fuste care te vor face sa arati minunat!

1. Fusta cu volane 

Acest model chic si romantic poate fi purtat indiferent de anotimp, deoarece se poate confectiona atat din tesaturi mai pline, cat si din materiale vaporoase. Arata superb pe orice silueta si, cu siguranta, te va scoate din anonimat. Cand achizitionezi un astfel de articol asigura-te ca alegi o incaltaminte pentru femei de calitate,  potrivita cu acest model. Fusta cu volane, in functie de lungime, poate fi purtata cu sandale, cizme sau pantofi. 

2. Fusta plisata

Acest model a revenit in tendinte si este purtat cu succes indiferent de varsta. Majoritatea femeilor prefera  o lungime medie sau pana sub genunchi. Fusta plisata din matase sau din alte materiale subtiri poate fi purtata cu sandale si chiar cu incaltaminte sport, iar cea din lana sau tesaturi mai groase arata minunat cu o pereche de cizme sau botine.

3. Fusta in clos

Acest model de fusta se potriveste excelent pe orice silueta. Daca esti slabuta si cu picioare lungi iti va scoate in evidenta acest atuu, iar daca esti plinuta, cu solduri proeminente va ascunde foarte bine surplusul de greutate. In functie de silueta poti opta pentru diferite lungimi, mini, midi sau lungi. Fustele in clos se pot confection atat din lana sau alte materiale groase, cat si din materiale foarte subtiri, cu jupa pe dedesubt pentru o tinuta impecabila.

4. Fusta cu nasturi

Nasturii sunt folositi de multe ori pentru a oferi un design special si pentru a crea un look chic. Indiferent de model sau material, fustele cu nasturi arata deosebit si ar trebui sa ai macar una in dressingul tau.

5. Fusta tip creion 

Acest model de fusta nu se potriveste oricarei siluete, ci, mai degraba femeilor slabute, fara solduri proeminente. Ca si materiale, se foloseste pielea pentru un look sexy, dar si stofa, lana, casmirul sau alte tesaturi. In functie de lungime si de cum este accesorizata, fusta tip creion poate crea un look elegant, office, sexy sau clasic.

Daca ai in dressingul tau macar cate o fusta din fiecare model prezentat in acest articol, cu siguranta vei putea crea niste tinute care sa intoarca privirile si sa starneasca invidie. Atunci cand mergi la cumparaturi asigura-te ca alegi culori care sa se potriveasca cu piesele vestimentare pe care le ai acasa, astfel incat sa le poti asorta usor. Nu uita ca incaltamintea este extrem de importanta in realizarea unu outfit perfect. Un alt sfat al designerilor este sa investesti in materiale de calitate, pentru a te putea bucura de articole cat mai mult timp. Pentru ca, nu-i asa, moda mereu revine!

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.