Aerul pe care îl respirăm, obiectele pe care le atingem sau chiar interacţiunile pe care le iniţiem contează astăzi mai mult decât în trecut. Suntem mult mai conştienţi de necesitatea unui mediu curat, a unui cadru fizic, dar şi emoţional care să ne ajute să avem o calitate bună a vieţii chiar şi atunci când condiţiile nu sunt cele mai prielnice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purificarea aerului este astăzi esenţială pentru a fi mai fericiţi şi mai sănătoşi

Suntem influenţaţi în permanenţă de poluarea exterioară sau interioară, dar şi de celelalte mirosuri din casa noastră. Purificarea aerului a devenit o măsură nu doar importantă, ci şi necesară pentru a diminua riscurile alergiilor sau chiar a infecţiilor cu diverse bacterii şi virusuri.

Lampa catalitică purifică eficient aerul şi funcţionează fie ca un device neutru (fără miros), fie ca o lampă pentru parfum sau uleiuri esenţiale

Inventată în secolul 19 de către Maurice Berger, despre lampa catalitică şi mai ales despre funcţia ei de purificare a aerului s-a vorbit foarte puţin. Acest device este superior multor aparate de curăţare a aerului pentru că nu acoperă moleculele de impurităţi, ci le şi distruge. Simplu, de efect, cu unele funcţii suplimentare, lampa poate fi plasată în mediul în care trăiesc copii, femei însărcinate şi persoane sensibile, care se confruntă cu diverse alergii sau probleme respiratorii.

Practicabilitatea şi eficienţa lămpilor catalitice Berger sunt completate şi de aromele parfumate pe care le degajă

Lampa catalitică poate reprezenta acel mic instrument creativ prin care ne construim o lume total nouă în intimitatea propriului cămin. Arome fascinante, de citrice, flori, fructe sau cu tente exotice ne învăluie simţurile şi dau o cu totul altă notă aerului interior. Pentru aceleaşi lămpi catalitice au fost create recent de Maison Berger si parfumuri cu uleiuri esenţiale cu efecte benefice pentru sănătatea noastră fizică şi mentală.

O lampă catalitică atent aleasă, cu un design inedit, potrivit casei şi personalităţii tale poate prelua uşor rolul unui obiect special de Home Décor

Lămpile catalitice de pe SensoDays bifează cu succes atât funcţia de purificare a aerului şi cea de parfumare , cât şi pe cea a integrării estetice într-un cadru cu un concept interesant. Lămpile Berger sunt create deseori de designeri renumiţi, fiind creionate pe baza unor poveşti speciale, în care forma, textura şi materialele folosite le transformă la final în mici opere de artă.

În această perioadă suntem preocupaţi în special de purificarea aerului, dezinfectarea tuturor suprafeţelor şi siguranţa noastră şi a celor dragi. Cu o documentare atentă, putem găsi toate produsele care să respecte cerinţele situaţiei pe care o traversăm, dar care să aducă totodată şi un plus de farmec vieţii noastre. Acesta este rolul complet al lămpilor catalitice Berger pe care le puteţi găsi pe SensoDays, o platformă de top din zona Home Décor, care are cel puţin un produs în aproximativ 250.000 de case ale romanilor. Cu responsabilitate, viziune şi inspiraţie, aceste mici device-uri ne vor face toată această misiune mai uşoară şi mai frumoasă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.