Mirosul de pâine caldă este inconfundabil – te duce cu gândul la răsfăţul copilăriei, la ferestrele aburinde când bunica scotea din cuptorul cu lemne pâinea pregătită cu multă grijă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Acum poţi aduce acasă reţetele de odinioară - cu Pain & Délices de la Tefal, maşina de pâine multifuncţională, care te ajută să obţii rapid şi cu cele mai bune rezultate pâine de casă, prăjituri şi paste, din ingrediente sigure pe care le poţi controla atent. Tot ce trebuie să faci e să foloseşti unul din programele presetate. De frământat şi coacere se ocupă "specialistul" Tefal.

20 de programe adaptate alegerilor tale

Pain & Délices este cel mai performant şi intuitiv « créateur pâtissier » de la Tefal. Dotat cu 20 de programe automate, adaptate alegerilor de moment, şi cu trei setări de greutate – de 500 g, 750 g şi 1 kg – cu Tefal Pain & Délices poţi pregăti pâinea şi restul bunătăţilor fie doar pentru tine fie pentru întreaga familie.

Funcţia de pornire programabilă, de până la 15 ore, te ajută să economiseşti timp şi să ai la fiecare mic dejun specialităţile preferate.

Având la îndemână cartea cu cele 28 de reţete special create pentru acest produs sau reţeta ta favorită, alege una din opţiunile care ţi-ar delecta papilele gustative:

·         3 programe fără gluten, pentru pâine simplă, pâine dulce şi prăjituri fără gluten,

·         7 programe pentru toate tipurile de pâine: pâine normală, rapidă, franţuzească, pâine dulce, integrală, pâine integrală rapidă şi de secară,

·         7 programe pentru alte tipuri de preparate: aluat dospit, paste de casă, prăjituri, copt, terci, cereale şi gem,

·         3 programe pentru produse lactate: iaurt, iaurt de băut şi brânză cottage.

Maşina de pâine Tefal Pain & Délices este disponibilă în magazinele partenere – reţelele de electro-retail şi magazinele online - la preţul recomandat de 559 lei.

***

Despre Tefal®:

Tefal, ingeniozitate acasă

De peste 60 de ani, Tefal vine în întâmpinarea consumatorilor cu produse ingenioase care oferă un gătit echilibrat şi sănătos, cu rezultate garantate. De la vase de gătit la aparate electrice şi de călcat, Tefal oferă soluţii inovatoare, conviviale, care oferă plăcerea de a le utiliza în fiecare zi.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să vizitaţi www.tefal.ro.

 

 

 

 

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.