Machiajul acopera o gama vasta de produse. Obtinerea unui look de exceptie sta la baza elegantei fiecarei femei in parte. Dezvoltandu-se inca din timpuri stravechi, makeup-ul a fost intotdeauna unul dintre cei mai buni prieteni ai femeilor. In Egiptul Antic se tinea cont atat de frumusetea naturala cat si de felul in care aceasta putea fi exploatata. Aceleasi principii se pot regasi si in zilele de astazi. Fiecare femeie aspira catre un machiaj profesional, stiind ca acesta este un accesoriu sufletesc. Cosmetica si-a dorit sa se dezvolte odata cu trecerea timpului, toate produsele calitative din industrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Manipularea si cunoasterea tainei machiajului poate fi dificila, insa Roxana Dumitru prezinta cele mai importante lucruri de stiut in materie de machiaj pentru femeile ocupate.

Astazi, mai mult de o treime din femei uita sa se ingrijeasca din cauza problemelor zilnice. Traind intr-o societate ce evolueaza pas cu pas, stilul este necesar. Stresul acumulat intr-o zi de munca poate fi principalul factor care face ca majoritatea doamnelor sa nu aiba timp de ele. Totusi, exista modalitati noi oferite de cosmeticieni si makeup artisti care pot scuti timp pretios in materie de makeup.

Roxana Dumitru despre extensii de gene, sprancene tatuate si machiaj

Nu este un secret faptul ca reprezentantele sexului frumos isi doresc sa invete toate secretele unui machiaj profesional. Singurul inamic ce le impiedica este timpul.

Astazi, orice femeile poate apela cu incredere atat la sprancene tatuate cat si la un nou serviciu ce ia amploare, denumit: extensii ale genelor. Ambele au rolul accentuari trasaturilor faciale.

Cele are isi doresc sa isi tatueze sprancenele trebuie sa stie ca procedeul nu este unul dureros, chiar daca are loc la nivelul fetei. Pigmentii aplicati vor fi inchisi dupa prima sedinta, incepand sa se deschida doar dupa 14 zile; timp in care pielea se regenereaza.

Este de retinut ca femeile cu piele sensibila pot avea probleme cu tatuatul sprancenelor, insa un cosmetician/tatto artist cu experienta va putea rezolva orice problema, indiferent de dermul clientei. Avand in vedere ca machiajul ochilor reprezinta mai mult de 80 la suta dintr-un look complet, tatuarea sprancenelor nu numai ca este extrem de aspectuoasa, insa este si o investitie inteligenta.

Pe acelasi calapod se poate gasi si procedeul de extensie a genelor. Alaturi de tatuarea sprancenelor, extensiile nu provoaca durere.

Volumul genelor poate scoate mult mai bine ochii in evidenta. Astfel, orice femeie care apeleaza la serviciile unui makeup artist bun, se poate bucura de o privire seducatoare realizata in stil: 2D, 3D sau Russian. Serviciile unui specialist vor face intotdeauna diferenta alaturi de aplicarea extensiilor de gene. Ele nu afecteaza ochiul cu nimic, doar ii accentueaza forma. Piata ofera smocuri de gene sau gene individuale ce pot fi lipite cu un adeziv special la nivelul ochiului atat in partea superioara cat si in cea inferioara.

Tatuajul sprancenelor cat si extensiile de gene completeaza perfect orice look si tinuta. Este foarte important sa alegem produse si idei care ne vor dezvolta aspectul fizic precum si fizionomia faciala.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.