Venirea pe lume a unui bebeluş schimbă ordinea lucrurilor deoarece toate deciziile viitoarei familii se vor lua în funcţie de el. De la programul zilnic până la mersul în concediu totul va fi planificat în funcţie de el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sigur că el va fi cel mai important deoarece părinţii s-au pregătit îndelung pentru a-l primi aşa cum se cuvine. I-au pregătit camera, patul şi i-au cumpărat toate cele necesare din magazinul Little Prints, unul dintre cele mai solicitate magazine pentru bebeluşi.

Little Prints este un magazin cu accesorii pentru bebeluş care nu ar trebui să lipsească de pe lista niciunui părinte, mai ales dacă are nevoie imediată de anumite produse.

De exemplu atunci când se merge pentru a-l lua din maternitate este nevoie de o geantă încăpătoare, cu toate cele necesare, inclusiv o saltea detaşabilă în interior, necesară pentru momentul schimbării bebeluşului de scutec.

Sau de o păturică gingaşă din muselină pentru a-l acoperi dacă afară este mai rece. Dar accesoriile sunt cele care dau o notă de eleganţă unei ţinute, mai ales cele care nu se demodează niciodată.

Accesorii necesare pentru capul bebeluşului

Din ce în ce mai multe mămici aleg să împodobească capul bebeluşului cu bentite bebelusi

speciale, atât pentru a-l proteja cât şi pentru motive de ordin estetic.

Bentiţele sunt un accesoriu la modă care nu ar trebui să lipsească din nici o garderobă de bebeluş, la fel de utile într-o vizită sau la o plimbare sau pentru a scoate o ţinută din anonimat.

Dacă doriţi să achiziţionaţi modele diferite din materiale de bună calitate, cu siguranţă o să găsiţi ceea ce căutaţi la magazinul Little Prints.

De exemplu la botezul bebeluşului sau la o petrecere puteţi alege bentiţele elegante din catifea roşie sau albă. Special concepute pentru fetiţele cochete, vor putea fi asortate la orice ţinută. Prezintă elastic de bună calitate din nylon, deci se vor potrivi perfect pe capul bebeluşului.

Dacă este vorba de un cadou se poate alege un set format din două bentiţe cu fundă, o bentiţă de culoare bleu şi una de culoare albă. 

Bentiţele sunt realizate din 100% bumbac şi prezintă un elastic de nylon, non toxic şi prietenos cu pielea care se adaptează perfect la orice dimensiune.

Bentiţe de zi cu zi, gamă variată, culori diverse

Printre cele mai căutate bentiţe de la Little Prints se numără cele single, la un preţ accesibil oricărui buzunar. Acestea pot fi achiziţionate în mai multe variante de modele şi culori, mai ales acum când beneficiază şi de reduceri substanţiale.

Astfel mămicile pasionate de fashion se vor grăbi să comande splendidele bentiţe sub formă de fundă, cu un buton decorativ în centru.

Sau se vor orienta spre un set de trei bentiţe cu model vesel floral, atât de potrivite cu anotimpul călduros, care fiind confecţionate din bumbac, vor proteja pielea fină a bebeluşului atunci când va fi scos la plimbare.

Fie că prezintă mărgele, inserturi de dantelă sau satin, bentiţele sunt şi vor rămâne printre preferatele mămicilor dintotdeauna.

Contact: hello@littleprints.ro

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.