Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Feel safe @home and love your pet! Este sfatul pe care ţi-l dau specialiştii de la Rowenta care au soluţia pentru curăţenia din locuinţa pe care o împarţi cu pisica ori câinele tău. Cu aspiratorul Compact Power™ Animal Care cu sac Hygene + şi performanţă 3A, curăţenia este la superlativ.

Rowenta Compact Power™ Animal Care este aspiratorul ideal pentru cei care deţin animale de companie; noul aspirator asigură curăţarea eficientă a covoarelor, a suprafeţelor dure, a mobilierului şi lasă în urma sa o igienă impecabilă.

Aspiratorul Rowenta Compact Power™ Animal Care oferă performanţă 3A şi ergonomie într-un design nou şi atrăgător! În plus, acesta are o super-putere de absorbţie, filtre ultra-performante, tub telescopic care ajunge în cele mai inaccesibile zone şi sac Hygene+, pentru siguranţa sănătăţii tale!

Capul de aspirare de înaltă performanţă înlătură cu uşurinţă murdăria din orice colţ al casei, iar peria Turbo Mini îndepărtează rapid şi eficient firele de păr de pe covor şi mobilier.

Aer curat, aer filtrat!

Tehnologia avansată cu două niveluri de filtrare separă eficient praful de aerul aspirat, captând chiar şi cele mai mici particule, astfel încât 99,98% din praf este filtrat. Toate acestea sunt posibile datorită unui filtru de spumă amplasat chiar în faţa motorului şi un al doilea, situat la evacuare, asigură super-curăţarea prafului emis în timpul aspirării! Astfel, părul, praful şi murdăria rămân în sacul aspiratorului!

Deloc de neglijat, atât timp cât foloseşti sacul Hygene+ nu este nevoie să schimbi cele două filtre, întrucât datorită tehnologiei ultra-performante, cantitatea de praf remisă este atât de mică, încât pur si simplu nu se depune pe filtre, aşa cum se întâmplă la aspiratoarele obişnuite.

Motorul de 750 W oferă performanţa de aspirare echivalentă cu cea a unui aspirator Rowenta cu o putere de 2000 W, dar cu un consum de energie la jumătate.

Rowenta Compact Power™ Animal Care este un produs reparabil timp de 10 ani, perioadă în care cele 6500 de centre de reparaţii din întreaga lume asigură livrarea rapidă a pieselor de schimb la costuri reduse!

Deci, ce mai aştepţi? Fă-ţi viaţa mai uşoară şi uită de grijile legate de curăţenia casei cu Rowenta Compact Power™ Animal Care! Pentru că timpul tău e important, foloseşte-l pentru ceea ce contează cu adevărat!

***

Despre Rowenta

Rowenta a luat naştere în 1909, în Germania. Brandul satisface nevoile consumatorilor aflaţi în căutarea produselor de înaltă performanţă, uşor de folosit şi cu design funcţional pentru uzul cotidian. Rowenta dispune de o gamă largă de produse, de la dispozitive pentru hairstyling şi epilatoare, la aspiratoare şi produse pentru îngrijirea ţesăturilor, create din respect pentru consumator şi pentru mediul înconjurător. 

Pentru mai multe informaţii accesează www.rowenta.ro şi  www.facebook.com/RowentaRomania.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.