Asociaţia pentru Prevenirea şi Combaterea Fraudelor (APCF) împreună cu Team Innovation Media, organizează în data de 29 septembrie, în Bucureşti, seminarul “Keep your business Safe. Know your Bussines Partner!”. Seminarul se va desfăşura la hotel Hilton între orele 9.00-17.30.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Indiferent de tipul şi dimensiunea unei companii, SIGURANŢA AFACERII, precum şi relaţia cu PARTENERUL DE AFACERI, fie că este furnizor sau client, influenţează în mod semnificativ evoluţia organizaţiei. Cunoaşterea PARTENERULUI reprezintă o prioritate pentru orice companie care doreşte să se dezvolte sănătos într-un mediu dinamic presărat de diferite “oportunităţi”. Seminarul îşi propune să ofere participanţilor informaţii cu privire la consecinţele nefaste ale colaborării cu parteneri suspecţi prin exemple reale extrase din activitatea economico-financiară curentă, construirea unui program de cunoaştere a partenerilor, modalităţi de identificare a partenerilor suspecţi (OSINT - Open Source Intelligence) şi sfaturi privind securitatea organizaţiei în mediul online.

Seminarul va fi moderat de Florin Orban, CFE (Certified Fraud Examiner (ACFE U.S.A))

Membru al Consiliului Director APCF cu o experienţă vastă în evaluare de risc, managementul riscului de fraudă, implementare soluţii IT de monitorizare şi alertare a incidenţelor de fraudă şi training şi George Drăguşin, CISA (Certified Information Systems Auditor (ISACA - Information Systems Audit and Control Association)), CRISC (Certified in Risk and Information Systems Control (ISACA - Information Systems Audit and Control Association)), Membru APCF cu o experienţă vastă în implementarea programelor de securitate informatică, auditul sistemelor informatice şi programe de instruire ce vizează răspunsul la incidenţele informatice.

Seminarul se adresează persoanelor din cadrul instituţiilor private sau publice cu atribuţii în achiziţii; vânzări; AML/CFT (Anti-Money Laundering/Combating the Financing of Terrorism), conformitate generală; managementul riscului operaţional; control intern, antifraudă sau audit; antreprenori şi persoane care doresc să acumuleze cunoştinţe şi să deprindă abilităţi în vederea implementării unui mecanism eficient de prevenire a cazurilor de fraudă generate de parteneri.

După parcurgerea acestui seminar participanţii vor afla noi informaţii despre procesul de cunoaştere a partenerului de afaceri, construirea unui program de cunoaştere a partenerului  de afaceri, identificarea partenerului de afaceri în online (Open Source Intelligence), protejarea organizaţiei în era digitală – cum să nu devii o ţintă, cum răspundem la un incident de fraudă.   

Pentru mai multe informaţii despre seminarul “Keep your business Safe. Know your Bussines Partner!” vă rugăm accesaţi:

https://www.teaminnovation.ro/seminar-keep-your-business-safe-know-your-business-partner/

www.apcf.ro

_____________________________________________________________________________

 

Despre Asociaţia pentru Prevenirea şi Combaterea Fraudelor (APCF)

Asociaţia pentru Prevenirea şi Combaterea Fraudelor este o asociaţie non-profit înfiinţată la data de 25 Aprilie 2014, în baza Ordonanţei 26/2000 cu privire la asociaţii şi fundaţii având ca scop: crearea unui pol de specialişti în managementului riscului de fraudă si conformitate si dezvoltarea unei solide culturi antifraudă în România.

Asociaţia a luat naştere ca urmare a iniţiativei unui grup de persoane fizice din cadrul unor companii naţionale şi multinaţionale care au avut ca valori commune: cinstea, etica, corectitudinea şi altruismul. Membrii fondatori ai Asociaţiei fac parte preponderent din sistemul Financiar-Bancar, Consultanţă, Audit, Telecom, Energie şi Asigurări şi îşi doresc să facă parte dintr-un forum de excelenţă profesională în domeniul conformitatii si prevenirii şi combaterii fraudei.  Experienţa şi aşteptările fondatorilor au făcut să aleagă un motto pe măsura aşteptărilor: “FRAUDA SE ÎNTÂMPLĂ… FII PREGĂTIT”.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.