Kindred Group, una dintre cele mai mari şi experimentate companii de pe piaţa jocurilor de noroc globală (fondată în 1997), îşi surprinde clienţii din România cu o promoţie pe cât de inedită, pe atât de atractivă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru o perioadă de timp determinată, 5 din cele mai atractive sloturi online pot fi jucate la Unibet cu RTP de 98%. Unibet este un brand din portofoliul Kindred Group licenţiat în România de către ONJN (L1160657W000330 valabilă până la data de 31.08.2026).

Oferta este una exclusivă, deci nu vei putea juca cele 5 sloturi cu RTP 98% decât la Unibet. Pentru a profita de ofertă trebuie doar să te loghezi sau să deschizi cont la unul din cele două cazinouri online şi să deschizi jocurile preferate (sunt prezentate mai jos). Trebuie spus că oferta nu necesită înscriere, iar câştigurile se acordă cash, la fel ca la variantele jocurilor originale. Nu este vorba despre o promoţie de genul celor de bun venit, la care de regulă câştigurile sunt acordate sub formă de bonus, cu condiţii de rulaj de 20-30 X.

RTP, prescurtarea de la Return To Player, se traduce în limba română prin Procentul sau Rata de câştig, dar este cunoscut şi sub denumirea de Payout. Ce înseamnă el mai exact? Este vorba despre marja de câştig pe care un slot o aduce operatorului de cazino ce îl are în ofertă. Dacă vorbim despre un slot cu RTP 98%, aşa cum sunt cele 5 care fac obiectul actualei promoţii, marja de câştig a „casei” pe termen lung va fi de 2%, restul banilor întorcându-se la jucători. Atenţie la sintagma „termen lung”. Procentul RTP este calculat la milioane de rotiri, astfel că o percepţie conform căreia vei primi 98 RON de fiecare dată când rulezi 100 RON este eronată. Rulând 100 RON, vei putea la fel de bine să pierzi o parte din ei sau chiar pe toţi, dar şi să acumulezi câştiguri, mai mici sau mai mari, de la caz la caz.

Cele 5 sloturi incluse în oferta RTP 98%, disponibilă acum la Unibet sunt în totalitate produse de NetEnt, unul din cei mai apreciaţi provideri de sloturi din lume, dacă nu cumva cel mai popular în ultimii ani. Este vorba despre sloturile Guns N’ Roses, Butterfly Staxx, Fruit Shop, Reel Rush şi Twin Spin.

Guns N’ Roses a fost şi rămâne în topul sloturilor video cu cei mai mulţi fani, iar acest lucru nu se datorează doar faptului că este conturat în jurul legendarei trupe rock cu acelaşi nume. Jocul lansat de NetBet în 2016 stă bine la toate capitolele, chiar şi la RTP-ul original, care este de 96.98%. Acum însă, îl poţi juca cu RTP 98%, deci cu şanse de câştig mai mari.

Fruit Shop (RTP original 96.71%) şi Reel Rush (RTP original 96.96%) sunt două jocuri din categoria celor cu fructe, ambele cu o grafică atractivă, funcţii precum Rotiri Gratuite şi simboluri dispuse pe 3 linii X 5 coloane.

Butterfly Staxx (RTP original 96.80%) este un joc cu simbolurile dispuse pe 4 linii X 5 coloane, reprezentativ pentru categoria Natură. Dacă îţi plac fluturii, florile şi vara, atunci te vei delecta cu siguranţă încercând acest slot video lansat de NetEnt în urmă cu 3 ani.

Twin Spin (RTP original 96.55%), ultimul, dar nu cel din urmă, slot din cele 5 din ofertă este unul pe care cei ce preferă stilul clasic, mai simplu, îl apreciază foarte tare. Simbolurile principale sunt şeptarii, clopoţeii, diamantele, cireşele şi Bar, nu lipseşte nici Wild-ul, iar funcţia Twin Reel poate aduce câştiguri impresionante.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.