SPA-ul este un loc în care te deconectezi, te relaxezi şi te simţi bine. Însă, nu întotdeauna timpul îţi permite să-ţi faci o programare şi să te bucuri de câteva ore de recreere. Aşadar, poţi face o serie de lucruri la tine acasă, care îţi pot crea acelaşi sentiment plăcut. În funcţie de spaţiul pe care îl ai la dispoziţie, sunt diverse schimbări pe care le poţi face dacă vrei să-ţi transformi casa într-un mic SPA personal şi intim.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În acest articol vei afla ce poţi face pentru a te putea relaxa în voie în confortul casei tale, ca şi cum ai fi la SPA!

  1. Lumânări parfumate şi uleiuri esenţiale

Atât lumânările parfumate, cât şi uleiurile esenţiale pot fi folosite ori de câte ori simţi nevoie. Acestea vor schimba cu totul atmosfera din încăpere, degajând un parfum îmbietor, care îţi va stimula simţurile. Orientează-te către arome care să fie pe placul tău – indiferent de mirosul pe care îl preferi, important este să te ajute să te deconectezi cu adevărat. Există o mulţime de produse pe care le poţi încerca: poţi alege lumânări clasice, uleiuri pe care să le utilizezi împreună cu un difuzor, dar şi beţişoare parfumate sau alte elemente similare.

  1. Jacuzzi sau cadă cu hidromasaj

În cazul în care spaţiul îţi permite, poţi achiziţiona un jacuzzi sau o cadă cu hidromasaj. Poţi selecta produse special create pentru interior, dar şi articole potrivite pentru exterior (ce pot fi instalate în curte). Hidromasajul este extrem de benefic pentru organismul uman, deoarece stimulează circulaţia sangvină, relaxează musculatura şi scade nivelul de stres. Cercetează cu atenţie caracteristicile opţiunilor disponibile şi îndreaptă-ţi atenţia către varianta care ţi se pare cea mai bună pentru tine. Este recomandat să optezi pentru producători de calitate, care au experienţă în acest domeniu. De exemplu, dacă eşti în căutarea unui jacuzzi premium, poţi alege un jacuzzi de lux Aquavia Spa, pe care îl vei găsi în oferta celor de la Fionaspa.ro. În mod cert vei descoperi modelul ideal!

  1. Masaj şi tratamente corporale

Masajul şi tratamentele corporale pot fi realizate şi acasă, chiar dacă poate nu vor fi la acelaşi nivel cu cele realizate de către profesionişti, la SPA. Însă, sunt câteva proceduri pe care le poţi face pe cont propriu. În primul rând, poţi folosi produse cosmetice potrivite pentru exfoliere, dar şi creme sau măşti pentru faţă şi corp. De asemenea, îţi poţi masa picioarele, braţele şi tălpile, cu ajutorul unor tehnici specifice, pe care le poţi învăţa fără prea mult efort.

În concluzie, dacă nu reuşeşti să ajungi la SPA atât de des precum ţi-ai dori, există soluţii pe care le poţi pune în practică la tine acasă! Ia în calcul toate posibilităţile şi descoperă cele mai bune variante pentru tine. Relaxarea este esenţială pentru sănătatea trupului şi a minţii – aşadar, nu ignora acest aspect şi acţionează în acest sens. Poţi amenaja acasă un spaţiu special, sau poţi folosi spaţiile pe care le ai deja la dispoziţie, personalizându-le în maniera dorită.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.