Nunţile în aer liber sunt la mare căutare, datorită farmecului aparte pe care îl au. Spre deosebire de cele organizate în interior, acestea se caracterizează printr-o atmosferă mai relaxată, mai degajată şi mai liberă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fie că vrei să petreci în apropierea unui lac, fie că ai găsit locul potrivit în pădure, la munte, sau pe o pajişte, important este să fie pe gustul tău. Totuşi, orice petrecere în exterior poate veni cu o serie de provocări pe care trebuie să le iei în considerare înainte de a pune toate lucrurile la punct.

În acest articol, vei afla 3 lucruri pe care este bine să le iei în calcul atunci când vrei să organizezi o nuntă în aer liber!

  1. Scena şi spaţiul

Dacă, în cazul unui spaţiu interior, lucrurile sunt mai simple atunci când vine vorba despre instalarea unei scene, în exterior, lucrurile pot fi variabile. Dat fiind că muzica este importantă pentru orice petrecere, în aer liber aparatura necesară şi scena trebuie să fie protejate de intemperii, chiar şi pe timp de vară. În funcţie de artistul sau trupa pe care o vei alege, poate fi nevoie de o suprafaţă mai mare sau mai mică. Aşadar, dacă ţi-ai ales deja locul favorit, te poţi orienta către o anumită formaţie, care să se încadreze în atmosfera generală şi în spaţiul pe care îl ai la dispoziţie. Sunt multe variante de cântăreţi pentru care poţi opta – cercetează cu atenţie site-ul contact-artist.ro, pentru a vedea care sunt vedetele pe care le poţi chema la nunta ta!

  1. Vremea

Vremea poate fi schimbătoare în orice anotimp. Chiar dacă majoritatea nunţilor au loc în sezonul călduros, acest factor nu este o garanţie – prognoza se poate modifica oricând. Prin urmare, un astfel de detaliu nu poate fi controlat în esenţă, însă poate fi gestionat în mod optim, dacă pui în aplicare o serie de sfaturi utile. În primul rând, te poţi orienta către varianta unui cort sau a unor umbrele – acestea sunt metode excelente prin care te poţi feri chiar şi de cea mai mică urmă de ploaie. În concluzie, poţi discuta cu cei care îţi pun la dispoziţie spaţiul, pentru a studia opţiunile existente.

  1. Tematica şi dress code-ul

Documentează-te şi vezi ce idei şi teme neobişnuite sunt puse în practică la petreceri – fie că vrei să alegi o tematică ieşită din comun, fie că vrei să impui un anumit dress code, ai încredere în intuiţia şi gusturile tale, fără să te gândeşti prea mult! Aceasta este una dintre cele mai importante zile din viaţa ta şi trebuie să decurgă aşa cum îţi imaginezi!  Îţi poţi îndrepta atenţia către o variantă inedită şi originală sau către un outfit extravagant – bineînţeles, le poţi cere chiar şi invitaţilor să participe la această iniţiativă distractivă!

Aşadar, o nuntă în aer liber poate fi de-a dreptul extraordinară, dacă ai o atitudine deschisă către noi abordări şi idei năstruşnice. După ce ai rezolvat cu muzica, ringul de dans, mâncarea şi design-ul general, îţi poţi lăsa imaginaţia să zburde, inventând lucruri creative, chiar şi în cel mai mic detaliu!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.