Te-ai intrebat vreodata ce se intampla in mintea unei persoane de succes? Care sunt gandurile si emotiile pe care le traieste cel care a reusit sa obtina ce a vrut de la viata? In cazul in care iti doresti sa elucidezi misterul, poti gasi raspunsurile la toate aceste intrebari cu ajutorul cursurilor de la Success Academy.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aici vei avea parte de cursuri dezvoltare personala online pentru copii (11-14 ani) si adolescenti (15-18 ani), cu ajutorul carora vei invata cum sa gandesti ca o persoana de succes, care obtine de fiecare data tot ce isi propune. Indiferent daca vrei sa ai note mai mari, sa inveti un nou skill sau cum sa comunici mai bine, aceste cursuri iti vor arata cum sa procedezi pentru a avea orice iti doresti.

Success Academy este un concept unic in spatiul romanesc, care vine in completarea programei scolare traditionale. Fiind singura scoala din Romania creata in concordanta cu cerintele mediului business, Academia ii pregateste pe tinerii cursanti pentru o viata de succes, plina de impliniri personale si profesionale.

Trainerii de la Success Academy au o experienta de peste 17 ani in domeniul educatiei si al dezvoltarii personale. Rezultatele obtinute in aceasta perioada garanteaza reusita metodelor de invatare abordate in cadrul acestor cursuri de dezvoltare personala online. Iata doar cateva beneficii de care au parte cursantii Success Academy!

  1. Capata mai multa incredere de sine.
  2. Au o mentalitate de invingator care ii ajuta sa obtina tot ce isi propun.
  3. Le este mai usor sa comunice cu cei din jur.
  4. Evolueaza zi de zi.
  5. Isi depasesc limitele si devin mai buni in ceea ce fac.

De asemenea, participarea la cursurile de dezvoltare personala online te va ajuta sa iti imbunatatesti nivelul de engleza. Daca la scoala inveti vocabularul acestei limbi, cum sa conjugi verbele si in ce ordine asezi adjectivele, la Success Academy vei invata cum sa gandesti si sa te exprimi cu lejeritate in engleza.

Copiii si adolescentii inscrisi la Success Academy vor participa la cursuri de dezvoltare personala online, in cadrul carora vor lua parte la diferite exercitii de grup, jocuri si experimente. In urma sesiunilor de curs, participantii vor evolua in urmatoarele directii:

  • Leadership (auto-cunoastere, dezvoltare personala, conducere);
  • Antreprenoriat;
  • Gandire in limba engleza;
  • Stil de viata sanatos;
  • Sistem de valori.

Saptamanal, fiecare cursant va participa la doua sesiuni, una in limba romana si una in engleza. Aceasta din urma este adaptata in functie de nivelul de engleza al fiecarui participant: incepator, mediu, avansat.

Pe tot parcursul anului de studiu Success Academy, atat copiii, cat si parinti vor primi feedback individual legat de evolutia cursantului. Trainerii cu experienta ai Academiei stiu ca dezvoltarea personala este un proces individual si de lunga durata, motiv pentru care ofera un program coerent si complet, adaptat in functie de fiecare participant.

Retine ca este important sa investesti in tine si in viitorul tau! Acum este momentul sa construiesti persoana care vrei sa fii si sa te pregatesti pentru cariera pe care ti-o doresti! Success Academy este alaturi de tine si iti pune la dispozitie cursuri de dezvoltare personala online, care te vor ajuta sa gandesti ca o persoana implinita, care a obtinut tot ce si-a dorit de la viata!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.