Adesea, cu toate ne dorim sa purtam sandale din piele cu toc cat mai inalt, care confera un plus de eleganta si rafinament tinutelor de vara. Insa de cele mai multe ori ajungem sa le evitam din cauza faptului ca nu sunt la fel de confortabile ca o pereche de sandale din piele cu talpa joasa. Totusi, s-ar parea ca exista cateva trucuri eficiente care sa combata disconfortul si durerea create de incaltamintea cu toc, astfel incat femeile sa se bucure mai mult de perechea lor preferata de sandale din piele.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Iata care sunt recomandarile specialistilor!

Cauta marimea potrivita

O pereche de sandale piele cu toc care nu are marimea potrivita se poate dovedi extrem de inconfortabila, mai ales daca esti genul de persoana care obisnuieste sa mearga foarte mult pe jos sau sa stea mult in picioare. De aceea, nu ar trebui sa te limitezi doar la a verifica marimea lor, ci ar trebui sa le probezi cu atentie. In plus, specialistii in incaltaminte ne recomanda sa alegem sandale la comanda, astfel incat acestea sa fie facute pe marimea si forma piciorului clientei. E adevarat ca exista situatii in care se aplica regula "mai cedeaza", insa nu ar trebui sa te bazezi intotdeauna doar pe speranta.

Invata sa pasesti corect

Stilul de mers al fiecarei persoane este diferit, tocmai de aceea conteaza ca acesta sa fie executat intr-un mod corect, pentru a evita disconfortul, bataturile si ranile de la picioare. Asta cu atat mai mult cand vorbim despre sandale din piele cu toc sau tocuri in general. Daca esti o persoana activa si obisnuiesti sa mergi repede, cauta un model cu un toc mai gros, care sa iti ofere mai multa stabilitate. De asemenea, ai grija la pasii pe care ii faci, intrucat ei ar trebui sa fie mici si nu foarte repezi. Astfel, picioarele tale nu vor fi supuse unei presiuni mari in timpul mersului pe sandale din piele cu toc.

Foloseste produse care combat transpiratia

Poate nu te-ai gandit niciodata, insa transpiratia picioarelor favorizeaza aparitia durerii. Specialistii sustin ca umezeala din interiorul incaltamintei ingreuneaza mersul si duce la aparitia basicilor foarte dureroase. Inainte de a purta sandale din piele cu toc, foloseste un produs antiperspirant si astfel vei reusi sa eviti disconfortul creat de durerile picioarelor.

Alege modele simple

Daca ai probleme la nivelul picioarelor, cum ar fi retentia de apa, e indicat sa alegi sandale din piele mai simple, fara prea multe barete care ti-ar putea strange foarte tare zona gleznelor. Evita orice model care se leaga cu multe barete, curele sau sireturi si cauta sandale din piele cat mai deschise din punctul de vedere al designului. Cu cat vor fi mai incapatoare, cu atat vor fi mai confortabile.

Acum ca ai aflat aceste sfaturi legate de combaterea disconfortului, cu siguranta vei purta sandale din piele cu toc mai ceva ca o profesionista. Si pentru ca sezonul estival e doar la un pas distanta, magazinul online AnaFashion.ro te asteapta cu o colectie nou-nouta de astfel de produse realizate la comanda, pentru ca tu sa ai cele mai frumoase accesorii!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.