JTI prezintă în cadrul Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu o miniserie a Întâlnirilor JTI, coproducţie a Fundaţiei Art Production şi TVR.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dust and Light, spectacol de dans susţinut de Alonzo King Lines Ballet din San Francisco, va putea fi vizionat în această seară (17 iunie), la orele 22:20, pe pagina de web https://www.sibfest.ro/fits-online, cu acces gratuit.

Dansatorii Lines Ballet, supranumiţi „felinele sălbatice” ale lui Alonzo King, datorită energiei şi agilităţii lor, au venit pentru prima dată în faţa publicului din România, la Întâlnirile JTI, în 2012.

Spectacolul a fost jucat pe marile scene ale lumii, în Franţa, Germania, Italia, SUA.

„Cei 12 dansatori sunt înalţi, supli, extrem de talentaţi, iar coregrafia lui Alonzo King îi scoate în evidenţă, cu efecte uimitoare. Dust and Light este o celebrare lirică a forţelor a căror interacţiune ne modelează vieţile”, scrie The Guardian despre spectacolul care va putea fi vizionat online la FITS.

Întreaga secţiune de dans a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu (FITS), care se desfăşoară între 12-21 iunie online, este susţinută de JTI, partener special al Festivalului, începând cu 2008.

Compania este, de asemenea, partener al Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF), festivalului SoNoRo, al turneelor de muzică clasică din oraşele mici şi sponsor oficial al Gigi Căciuleanu Romania Dance Company. Întâlnirile JTI, eveniment lansat în 2000, se desfăşoară neîntrerupt de 21 de ani şi a devenit un brand cultural naţional pentru dansul contemporan. Sinonime cu calitatea şi excelenţa, Întâlnirile JTI recomandă Garantat 100% şi webcultura.ro.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.