Alegerea unui sistem de încălzire pentru locuinţă este o necesitate de care suntem responsabili pentru a crea confortul termic dorit. În ultimul timp, metodele alternative de încălzire şi nu numai sunt vizate de majoritatea oamenilor datorită randamentului optim rezultat în costurile reduse ale facturilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Temperatura ambientală dictează în mare parte starea de confort ce transformă casa în acasă. Specialiştii Ecojoy dispun de sisteme eco de la ElectricSun menite să surprindă prin menţinerea confortului termic în valori constante, indiferent de anotimp.

Ecojoy este un jucător important pe această piaţă, iar termoreglarea nu mai este o problemă. Magazinul online oferă încălzire electrică, răcitoare de aer de la ElectricSun, şemineele electrice şi panourile radiante fiind în topul căutărilor de actualitate.

Panourile radiante ElectricSun – particularităţi tehnice şi avantaje

Panourile radiante imită principiul de încălzire al pământului, datorat razelui soarelui. Prin urmare este un sistem confortabil de încălzire ce prezintă şi o serie de beneficii asupra sănătăţii. Inovaţia în sisteme de încălzire este un loc ocupat cu siguranţă de panourile solare ElectricSun. În esenţă, principiul de funcţionare nu este unul obişnuit, aceste dispozitive nu suflă aer cald, ci încălzesc corpurile solide datorită radiaţiilor infraroşii de undă lungă IR – 8 – 15 micrometri.

În principal, aceste panouri radiante de la ElectricSun se evidenţiază prin faptul că emit căldură prin raze infraroşii de până la 130 de grade Celsius pe o suprafaţă medie de 1 mp. Cu alte cuvinte, generează cu o putere mică efecte considerabile. Acest lucru este rezultatul unui randament optim. În ceea ce priveşte menţinerea temperaturii este necesară vizarea izolaţiei termice a spaţiului locuit.

Aspectul este o altă caracteristică esenţială ce merită a fi luată în considerare. Aceste panouri radiante nu sunt altceva decât nişte plăci albe sau negre de dimensiuni 120 x 80 x 2, cu o greutate redusă de 9 kg, ceea ce le face uşor de montat. Este recomandată montarea pe tavan cât mai central şi cu latura mică orientată spre fereastră, pentru ca încăperea să beneficieze uniform de încălzire.

Beneficiile asupra sănătăţii face poate ca aceste sisteme să fie considerate o revoluţie tehnologică a modalităţilor de încălzire. Expunerea la raze infraroşii este indicată în scopul ameliorării durerilor musculare şi nu numai. Mai mult decât atât, fiind un concept ce nu foloseşte suflarea aerului, riscurile medicale asupra căilor respiratorii sunt reduse semnificativ.

Consumul de curent electric impus de aceste panouri radiante ElectricSun este de 600W – 1200W. Este important sfatul unui specialist Ecojoy când vine vorba despre montare, deoarece pentru cheltuieli optime ale facturilor nu se ia în calcul doar dimensiunea camerei, ci şi poziţionarea plăcilor şi termoizolaţia unde este cazul.

Şemineele electrice – design şi funcţionalitate

Şemineele reflectă o notă elegantă pentru fiecare locuinţă. Crăciunul parcă are un farmec aparte alături de freamătul lemnelor ce ard mocnit. De-a lungul timpului, s-a mai renunţat la idee, deoarece căldura nu poate fi controlată. În plus, implică un efort suplimentar în ceea ce priveşte curăţarea şi întreţinerea.

Şemineele electrice 3D revoluţionează acest concept, iar rezultatele exced aşteptările publicului larg. Specificaţiile şemineelor electrice de la ElectricSun nu doar că sunt inovative, dar combină elementele rustice cu cele moderne într-un aspect inedit.

Cât despre funcţionalitate prezintă deja un plus, alimentarea fiind electrică. Spre exemplu, şemineul electric 3D ElectricSun Paula alb este compus din elemente ce îl fac să se integreze perfect într-un decor elegant al stilului contemporan.

În primul rând, merită a fi menţionată funcţia de sunet ce redă o replică inedită a trosnetului buştenilor ce poate fi pornit sau oprit separat de încălzire. Tehnnologia 3D LED redă un efect real al flăcării şi este disponibil pentru toate modelele ElectricSun. Se poate regla luminozitatea, intensitatea flăcării fiind ajustată în 4 moduri diferite.

Un alt punct ce clasează aceste şeminee în era tehnologică revine şi din conceptul controlului din telecomandă, fiind în acest sens, un dispozitiv uşor de folosit.

În ceea ce priveşte aspectul şi rezistenţa în timp, modelul specificat este din MDF cu finisaje albe, iar efectul vizual este acompaniat de crenguţe decorative şi pietre.

Funcţia de încălzire se realizează pe principiul aerotermei, fiind însă calitativă şi silenţioasă. Pentru mai multe modele şi detalii suplimentare poţi să vezi aici oferte de seminee electrice.

Panourile radiante şi şemineele electrice ElecticSun fac parte din categoria ce revoluţionează conceptul de încălzire al locuinţei, urmărind în acelaşi timp liniile moderne ale design-ului interior. Pe Ecojoy.ro se pot regăsi specificaţii tehnice suplimentare şi indicaţii ce vizează necesitatea alimentării la curent electric. Gama variată de produse ElectricSun vine ca o sursă de inspiraţie, acestea fiind prezentate în mod intuitiv pentru publicul larg.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.