În premieră pe piaţa din România, eAdvertising (www.e-advertising.co) a lansat prima şi singura aplicaţie dedicată confirmării comenzilor. Aceasta vizează magazinele online înregistrate în Shopify. Testată deja de peste 60 de astfel de magazine, aplicaţia numită SMS Verification România, aduce un mare avantaj: cel al câştigului de timp şi bani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Descoperiţi SMS Verification România şi cât de simplu poate fi utilizat

Aplicaţia este deja disponibilă în magazinul de aplicaţii al Shopify. Poate fi descărcată de aici sau din pagina oficială, r0.am. Funcţionează după simplul principiu că orice comandă realizată de client trebuie confirmată. De obicei, acest lucru presupune personal special angajat doar pentru un astfel de task, ore de telefonat, zeci de minute pierdute pentru a cere clientului o reconfirmare de comandă, adresă şi număr de telefon.

În alte cazuri, confirmarea nu este inclusă ca pas important în dinamica magazinului online. Cu atât mai mult în acest caz riscul de retur este mai mare. Clienţii fie sunt de negăsit, au greşit adresa, numărul de contact, poate chiar produsele, fie se răzgândesc. Pentru a evita un proces ce poate dura destul de mult, însă care are la rândul său importanţă, a apărut SMS Verification România.

Eficienţa unei aplicaţii, succesul în business

Aţi învăţat să faceţi bani. Acum este timpul să îmbunătăţiţi povestea voastră, să recâştigaţi timp şi să automatizaţi parte din procesele magazinului vostru online. SMS Verification România are marele avantaj de a confirma comenzile fără efort, în timp util. Rata de confirmare este de minim 80%.

Aplicaţia este pe cât de simplu de setat, pe atât de eficientă. În primă fază, doritorii o pot testa, gratuit. În acest sens au 10 sms-uri gratuite. După ce se vor convinge prin test practic cât de mult îi ajută o astfel de aplicaţie, pot seta abonamentul potrivit afacerii lor.

Gândită să avantajeze magazinele online din Shopify, aplicaţia are până la cele mai mici detalii un plan strategic. Nu degeaba este unică pe piaţă! Abonamentele sunt diferite şi pot fi şi personalizate. Pot fi setate preferinţele, astfel încât fie aveţi 150 de comenzi per lună, fie chiar 5000, abonamentele disponibile acoperă necesarul oricărui e-shop.

Testaţi gratuit, renunţaţi oricând, schimbaţi abonamentul oricând, astfel încât să îl alegeţi pe cel care să facă faţă numărului de comenzi pe care îl aveţi. Aprobată oficial de Shopify, această aplicaţie revoluţionează gestiunea în e-commerce.

Cum funcţionează

Odată instalată aplicaţia, aceasta preia fiecare comandă şi trimite automat un sms către numărul de telefon contact al clientului. Acest mesaj conţine un link ce direcţionează clientul către sumarul său de comandă. Aşadar, are acum şansa încă o dată, să verifice ce a comandat şi să confirme autenticitatea datelor. Odată confirmată, comanda este înregistrată în panoul de gestiune şi poate fi mai departe pregătită pentru expediere.

Triaţi astfel ce este realmente o comandă serioasă de cele care sunt urmate în scurt timp de anulări. Economisiţi timp şi bani atât pe moment, cât şi pe termen lung. Evitaţi returul produselor. Demonstraţi atenţie faţă de clienţi. În plus, apelul telefonic nu poate fi de fiecare dată o metodă viabilă de a încerca o confirmare de comandă. Unii nu răspund apelurilor necunoscute sau nu le permite programul să fie disponibili pentru discuţii telefonice. Un sms automat este o variantă mai convenabilă pentru ambele părţi.

Chiar şi magazinele online recent înfiinţate, care încă îşi fac cunoscut numele şi au pentru început un număr mic de comenzi, aplicaţia aceasta este de mare folos. Pot fi solicitate ofertele de abonament astfel încât acestea să se plieze chiar şi în cazul celor care au 5 comenzi per lună, cât şi celor cu un volum foarte mare. În funcţie de alegere, beneficiile vin la pachet: sms personalizat, subdomeniu personalizat, statistici disponibile, retrimiterea sms-ului, printre altele.

În timp ce o astfel de aplicaţie substituie un efort uman şi îmbunătăţeşte calitatea şi eficienţa procesului de gestiune a comenzilor dintr-un magazin online, vă puteţi îndrepta atenţia spre extinderea afacerii sau orice altă strategie care să pluseze prosperitatea acestui business.

Detalii regăsiţi şi în pagina oficială, www.r0.am, precum şi în Shopify App Store, aici.

Beneficii instant la folosirea aplicaţiei:

- Testează gratuit (10 sms-uri / confirmări gratuite). Dacă consideri că îţi îndeplineşte aşteptările, alegi pachetul optim de sms-uri pentru magazinul tău

- Instalare în 60 de secunde. Da, atât durează şi nu trebuie să fi programator sau expert în domeniu.

- Automatizare. Peste 80% din comenzi vor fi confirmate automat cu ajutorul aplicaţiei.

- Rată de neridicate mai mică. Te asiguri că numărul de telefon introdus este corect iar curierul va suna persoana potrivită pentru livrare

- Simplitate. La secţiunea de "Orders", vei avea o notiţă pentru comenzile verificate. Nu trebuie să deschizi aplicaţia într-un tab separat să vezi cine a confirmat. O verifici fără a efectua procese extra.

- Timp. Dacă până acum confirmările comenzilor erau efectuate telefonic, pierdeai minim 2 minute per confirmare. Poţi face orice altceva cu timpul câştigat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.